кој е винко

  • about

Шенжен Винко звукоизолирани материјали копродукции, Ltd е специјализирана за звукоизолирани материјали многу години и обезбедува R&D, производство, продажба и пост-продажна услуга на производите.

Производите на Винко покриваат Преграда за активност, панели за изолација, звучни изолатори, звучна изолација на wallидови, звучна изолација на подот, звучна изолација на таванот, звучна изолација на цевки, акустични панели, акустична изолација, панели за апсорпција на звук, изолациони материјали, пени за апсорпција на звук итн.

Винко се фокусира на локалните јаки страни додека го гледа светот, дуо на силни иновации, сигурен квалитет и високи трошоци, производите на Винко беа многу популарни кај клиентите.

  • about

Имаме цел пакет автоматски контролирани компјутерски машини и професионални технички работници за да го обезбедиме нашиот производ со висок квалитет. Нашата годишна продажба може да достигне до 500.000 квадратни метри звукоизолирани материјали, акустични производи, подвижна поделба, композитни материјали. Добредојдовте да ја посетите нашата фабрика за да изградите долгорочни односи за деловна соработка. Ние ќе ви понудиме најдобра услуга, одличен квалитет и конкурентна цена.

  • about

Историја на развој

• 2015 година - Проширување на производствената скала, месечна продажба на повеќе од 200.000 квадратни метри акустични материјали

• 2012 година - Компанијата има десетици извештаи за акустични тестови.

• 2011 година - Производите на компанијата се продаваат низ целиот свет.

• 2009 година-Постигнати сертификати за SGS, CE, CMA, ilac-MRA, CNAS.

• 2007 година-Отворање на фабриката за звукоизолирани материјали Винко во Шенжен и започна со големо производство.

• 2003 година - Основана компанија за материјали за звучна изолација Шенжен Винко.

  • about

Квалитетот е еден од нашите врвни приоритети.

Континуирано подобрувајте го нивото на управување за да бидете сигурни во клиентите.

Строга контрола во согласност со стандардите за да се обезбеди 100% квалификувана стапка на квалитет на пратката.

√ SGS         √ н.е

  • about

Визија:Да се ​​биде доверлив пријател на глобалните клиенти. Да се ​​испорача максимална вредност за клиентите, вработените и акционерите.

 

Мисија: Да се ​​обезбедат квалитетни, навремени и задоволителни услуги за производство и монтажа на акустични панели.

за која индустрија работиме

Производите на Винко покриваат Преграда за активност, панели за изолација, звучни изолатори, звучна изолација на wallидови, звучна изолација на подот, звучна изолација на таванот, звучна изолација на цевки, акустични панели, акустична изолација, панели за апсорпција на звук, материјали за изолација, пени за апсорпција на звук итн.

 

како правиме

препорака