Додатоци

 • Плута против вибрациона тула

  Плута против вибрациона тула

  Плута против вибрациони тули има плута и други полимерни основни материјали кои се обликуваат со 120 T за 12 часа.Плута има карактеристики на силна меморија, анти-стареење, тешко гори, заштита на животната средина, отпорност на влага и мувла.Ефективната количина на оптоварување на Cork Anti-Vibration Brick одговара на јазот на оптоварување на различни области на единицата, а мрежата за апсорпција на негативен притисок од тули обезбедува структурна рамнотежа и изолација на вибрации по вчитувањето.По неколку тони оптоварување, енергијата на вибрациите сè уште може да го апсорбира смолкнувањето.Карактеристиките на амортизацијата на полимерната тула за амортизирање на вибрации ефикасно го прекинуваат ширењето на звучниот мост.Тој е идеален пловечки основен материјал за допирната точка помеѓу ѕидот на вибрационото зрачење и подот на основата, што го изолира ефектот на пренос на звук на цврстата структура и ја подобрува акустичната импеданса.Плута против вибрациони тули се користат во изградбата на диско барови, ноќни клубови, простории за опрема, пловечки ѕидови и пловечки подови.

 • Алуминиумски Z штипки

  Алуминиумски Z штипки

  Овие Z-клипови се одлично решение за монтирање бидејќи може безбедно да ги обесува предметите на ѕидот со лесна за употреба штипка во форма на Z.Клиповите се спојуваат за да ги држат панелите на место.Овој производ е исто така одлично решение за акустична плоча.

 • Клипови за вградување на звучна изолација - спојка за шилци

  Клипови за вградување на звучна изолација - спојка за шилци

  Прицврстувачите за набивање се брз и лесен начин за поставување на плочи од фиберглас или минерална волна на ѕид.секој клип е со димензии 2-1/8" x 1- 1/2" и има осум шила за забивање на задниот дел од панелот за да го држи на место.Се препорачуваат 4 до 6 клипови на парче звучна изолација од 24"x48".за апликации на панели за кои е потребен воздушен јаз, може да се инсталираат дрвени блокови за разделување помеѓу штипките за забивање и гипс картон за да се задржи панелот оддалечен од ѕидот.овие котви се за закачување на изолациони плочи од фиберглас и минерална волна, како што е споменато погоре.

 • Амортизер на таванот

  Амортизер на таванот

  Инсталирањето на амортизерот на таванот е ефикасен начин да се прекине преносот на звук од структурата на спуштениот таван и оригиналниот таван на основната зграда.

  Амортизерот на таванот е погоден за вградување и фиксирање на слојот на структурата за звучна изолација засилена со ѕид помеѓу површината на зрачењето на звучниот бран и оригиналниот основен ѕид.

  Амортизерот на таванот е вообичаена компонента за инженерството за звучна изолација.Неговиот специјален гумен блок за амортизација може да го прекине ширењето на звучниот мост, особено за места со сабвуфери во места за забава.Ова е од суштинско значење за таванот и ѕидот, инаку, без разлика колку материјал за звучна изолација не може да го одвои звукот во приватната просторија.Значи, тоа е многу важен објект во звучна изолација, може да се користи и како пумпа за вода.

  Закачалките за цевки во просторијата за опрема на просторијата и другата опрема се користат за ограничување на преносот на звук со ниска фреквенција, а ефектот е извонреден.

 • Ѕиден амортизер

  Ѕиден амортизер

  Ѕидниот амортизер е компонента што се користи за звучна изолација на ѕидното тело.Неговиот уникатен гумен блок за амортизација може да го прекине ширењето на звучниот мост, особено за местата со сабвуфери во местата на КТВ баровите, инаку, без разлика колку материјали за звучна изолација не можат да го изолираат звукот во приватната просторија, затоа е важно објект во проектот за звучна изолација.Може да се користи и како закачалка за цевки во пумпната просторија и другите простории за опрема за да се потисне преносот на звук со ниска фреквенција.Амортизерот на ѕидот е неопходна компонента за звучна изолација и намалување на вибрациите.Неговиот уникатен гумен блок за амортизација може да го прекине ширењето на изворот на звук, особено за места со сабвуфери за места за забава.Може да се користи и како ѕид во просторијата за опрема, како што се пумпната соба, машинската соба, просторијата за трансформатори итн., За да се намали преносот на звук со ниска фреквенција, а ефектот е многу значаен.

 • Амортизирачка челична кила

  Амортизирачка челична кила

  Ѕидот е изработен од лесен челичен кил и е долг 3 метри.Често се користи за вградување на тешки материјали што апсорбираат звук и звучна изолација.Еколошки амортизирачка гумена комбинација, која ја игра улогата на апсорпција на удари од ѕидот Ефект на звучна изолација градежни материјали!