Историја

公司历程1

Имаме богата историја во звучно изолациониот материјал за придонес во развојот на акустичната индустрија нудејќи решенија со висока доверливост на едноставен, брз и ефикасен начин, барајќи извонредност во сите процеси, од услуга до производство!

VINCO е национален лидер во производството на материјали за изолација на звук, секогаш работејќи со напредни технологии, квалитет и агилност.

ПИОНЕРСКА КОМПАНИЈА И ЛИДЕР НА ПАЗАРОТ

Секој вработен во компанијата придонесува од својата работа да ги направиме нашите цели за квалитет реалност.Затоа, мисијата на секој е, од чирак до менаџмент, да заврши беспрекорна работа.

Секоја работа мора да се заврши од самиот почеток.Ако ова се направи, не само што се подобрува Квалитетот, туку се намалуваат и трошоците, а со тоа имаат корист и за клиентите и за компанијата.Квалитетот ја зголемува профитабилноста.

Историја на развој

• 2015 година — Проширување на производната скала, месечна продажба на повеќе од 200.000 квадратни метри акустични материјали

• 2012 година — Компанијата има десетици извештаи за акустични тестови.

• 2011 година — Производите на компанијата се продаваат низ целиот свет.

• 2009 година - Постигнати сертификати за SGS, CE, CMA,ilac-MRA,CNAS.

• 2007 година - Отворање на фабриката Vinco Soundproofing Materials во Шенжен и започна со големо производство.

• 2003 година - Основана компанија за звучни изолациони материјали Шенжен Винко.

Можеме да ги исполниме сите барања на истиот од неговиот дизајн, производство, склопување и програмирање.Ќе го земеме проектот до точката што ја сакате и исто така ќе одиме толку далеку колку што е потребно.