Forklaring av lydisolasjonsmaterialer brukt i kinoer

Hver gang en ny film slippes, er kinosalen i byen der du befinner deg ofte full, men har du funnet den?Når du sitter i hallen og venter, kan du ikke høre lyden av filmen som spilles inne, og du kan ikke engang høre lyden fra utsiden av kjøpesenteret.Jeg har lært om lydisolasjonsdesignet til kinosalen, og så vil jeg fortelle deg om det i detalj.Hjelper med lydisolering.

Lydisolasjonsrom design og myk lydisolasjonsmateriale design av kino

Faktisk krever kommersiell plassdesign som ligner på kinodesign, mens man forfølger den audiovisuelle opplevelsen til kundene, ofte høyere lydisolasjon for innendørsrom.Lydisolasjonsdesignen til kinoen bør integreres i den generelle romdesignen.

1. Bruk av lydisolerende bomull og lydisolasjonsplater for vegger og tak kan effektivt blokkere lyd

Alle kan oppleve at teatrets vegger alle er laget av svamplignende vegger som er satt sammen en etter en.Det er faktisk lydabsorberende bomull.

Lydabsorberende bomull kan effektivt blokkere støy, varmeisolering, brannforebygging og pusteevne, noe som er svært godt egnet for lydisolering i kino.

Lydisolasjonsplaten brukes vanligvis i taket, fordi lydisolasjonsplaten ikke er lett å deformere, og lydisolasjonsprinsippet er å blokkere den sekundære overføringen av lyden for å redusere lydens desibel.

2. Forbedre lydisolasjonsytelsen til vinduer og dører

Fordi dørene og vinduene ikke er lukket, er det lett å trenge gjennom lyden.Kinoen vedtar generelt bygningsstrukturen til doble vinduer.

Døren er et relativt svakt ledd i lydisolasjonsbehandlingen.Vanlige dører oppfyller ikke bare lydisolasjonskravene til teatre, men har også hull.Tilpassede spesielle lydisolerte dører er det beste valget innen teaterdesign.Den lydtette døren tilpasset i henhold til det spesifikke audiovisuelle miljøet og akustiske kravene oppfyller ikke bare lydisolasjonskravene til det audiovisuelle rommet, men håndterer også dørsømmen veldig profesjonelt, noe som kan sikre tettheten til døren.

Forklaring av lydisolasjonsmaterialer brukt i kinoer


Innleggstid: 30. mars 2022