Hvordan skille kvaliteten på lydabsorberende paneler?Bare se på 6 aspekter

Kvaliteten på lydabsorberende paneler bestemmer den lydabsorberende effekten til rommet vårt, bestemmer vårt stille bomiljø og bestemmer alle aspekter av livene våre.Så hvordan skille kvaliteten på lydabsorberende paneler?Bare se på 6 aspekter.

Hvordan skille kvaliteten på lydabsorberende paneler?Bare se på 6 aspekter

1. Når vi identifiserer lyddempende paneler, er det best å observere kvaliteten på mineralullen fra den siden der den lyddempende panelen er utsatt for mineralullen, om den er gjennomsnittlig, om fargeforskjellen på mineralullen er konsistent. , osv. Dette er en av måtene å identifisere kvaliteten på det lydabsorberende panelet.En slags grunnleggende metode.

2. Ytelsen til den lydabsorberende platen er den enkleste standarden for å gjenspeile kvaliteten på den lydabsorberende platen.På prøveetiketten til det lydabsorberende kortet vil den generelle produsenten legge ved informasjonen om det tilsvarende lydabsorberende kortet, inkludert lydabsorpsjonsytelsesindeks, brannytelsesindeks, lydisolasjonsytelsesindeks og fuktighetsmotstandsindeks.Vent, for å endelig bestemme kvaliteten på det lydabsorberende panelet.

3.Se på merkevaren, merkevarevarer kan garantere merkevarekvaliteten på produktutstyret, teknologien, teknisk personell, pre-sales, in-sales og ettersalgsservice, slik at kvaliteten på lydabsorberende paneler vil garanteres av kvalitet og ettersalgsservice.

4.Produktvekt, forskjellig produktvekt er forskjellig, tetthet er forskjellig, og kvaliteten er også forskjellig.Men det betyr ikke at den tunge kvaliteten alltid er god, og den bør også sjekkes i kombinasjon med faktiske forhold.

5.Se på utseendet, fargen på utseendet er passende og behagelig.Det lukter naturlig tre.For det andre er det brent med brann, flammehemmende og vanntett.Det avhenger av dens utførelse.Overflaten på hunnsporet er relativt fin og ikke ru, og omvendt.

6. Høykvalitets lydabsorberende paneler kan lages i noen forskjøvede former, og deretter kan kundene modifisere og ombygge dem i henhold til deres personlige preferanser, som ikke er designet av vanlige småskala lydabsorberende panelprodusenter.


Innleggstid: Aug-03-2021