Hvordan installere treningsstudioets lydabsorberende paneler?

Installasjonsmetode for lydabsorberende brettmateriale i gymsal:

1. Mål størrelsen på veggen, bekreft installasjonsposisjonen, bestem de horisontale og vertikale linjene, og bestem plassen som er reservert for ledningskontakter, rør og andre gjenstander.

2. Beregn og skjær ut en del av de lyddempende platene i henhold til byggeplassens faktiske størrelse (hvis det er symmetriske krav på motsatt side, vær spesielt oppmerksom på størrelsen på den utskårne delen av den lyddempende paneler for å sikre symmetri på begge sider) og linjer (kantlinjer, ytre hjørnelinjer, tilkoblingslinjer), og er reservert for ledningsmuffer, rør og andre gjenstander som skal kuttes ut.

Hvordan installere treningsstudioets lydabsorberende paneler?

3. Installer lyddempende paneler:

(1) Installasjonssekvensen for lydabsorberende paneler følger prinsippet fra venstre til høyre og bunn til topp.

(2) Når det lydabsorberende panelet er installert horisontalt, er hakket oppover;når den er installert vertikalt, er hakket på høyre side.

(3) Noen heltre lyddempende plater har krav til mønster, og hver fasade bør monteres i rekkefølge fra liten til stor i henhold til tall som er forberedt på forhånd på de lyddempende platene.

Lydabsorberende paneler i gymnastikksaler er også rike på typer, inkludert B1-nivå brannsikre lydabsorberende treplater (lydabsorberende paneler med spor, perforerte tre lyddempende paneler), samt A1-nivå glass-magnesium lyd- absorberende paneler og keramiske aluminiumperforerte lyddempende paneler i henhold til designkrav.


Innleggstid: Apr-02-2022