Lydabsorberende platetransport konservering, daglig vedlikehold og rengjøringsmetoder

1、Instruksjoner for transport og oppbevaring av lydabsorberende paneler:

1) Unngå kollisjon eller skade ved transport av det lydabsorberende panelet, og hold det rent under transport for å forhindre at overflaten på panelet blir forurenset med olje eller støv.

2) Plasser den flatt på en tørr pute for å unngå kollisjon og slitasje av hjørner under transport.Oppbevares på et jevnt underlag 1 meter over veggen.

3) Under transportprosessen bør det lydabsorberende brettet lastes og losses lett for å unngå et hjørne av bakken og forårsake tap.

4) Sørg for at oppbevaringsmiljøet til det lydabsorberende brettet er rent, tørt og ventilert, vær oppmerksom på regn og pass på at du ikke deformerer det lydabsorberende brettet på grunn av fuktabsorbering.

Lydabsorberende platetransport konservering, daglig vedlikehold og rengjøringsmetoder

2、 Vedlikehold og rengjøring av lydabsorberende paneler:

1)Støv og skitt på takflaten til det lydabsorberende panelet kan renses opp med en fille eller støvsuger.Vær forsiktig så du ikke skader strukturen til det lydabsorberende panelet ved rengjøring.

2)Bruk en lett fuktig klut eller en svamp vridd ut for å tørke av smuss og vedlegg på overflaten.Etter tørking bør den gjenværende fuktigheten på overflaten av det lydabsorberende panelet tørkes av.

3)Hvis det lydabsorberende panelet er dynket i kondensat av klimaanlegg eller annet lekker vann, må det skiftes ut i tide for å unngå flere tap.


Innleggstid: Aug-04-2021