Shkumë akustike

 • Panele akustike izolues zëri, shkumë poliuretani

  Panele akustike izolues zëri, shkumë poliuretani

  * E shkëlqyeshme për trajtimin e zërit në mure në studio ose zyrë - Për përdorim në studiot e regjistrimit, dhomat e kontrollit, zyrat në shtëpi
  studiot, teatrot argëtuese në shtëpi, zyrat e shtëpisë.

  * Zvogëloni zhurmën dhe jehonën e padëshiruar - Panelet ndihmojnë në reduktimin e jehonës së jehonës, dridhjeve, reflektimeve të padëshiruara akustike, të padëshiruara
  zhurmat dhe janë më të mirat për dhoma të vogla dhe të mesme, dhoma teatri, studio regjistrimi, kisha ose zyra.

  * Bëni regjistrim audio dhe video me cilësi më të lartë - Përmirësoni cilësinë tuaj të audios në çast duke reduktuar zhurmën dhe jehonën e sfondit
  gjatë regjistrimit të zërit, muzikës, intervistave, podkasteve ose videove në YouTube.

  * Përdoreni për të trajtuar një studio regjistrimi profesionale ose shtëpiake, zyrë komerciale ose shtëpiake, hapësirë ​​provash ose teatër shtëpiak.Lehtë për t'u formësuar dhe për të prerë në madhësi, ndryshimi nuk do të ndikojë në performancën.

 • Fletë shkumë akustike, mbushje rezistente ndaj zërit

  Fletë shkumë akustike, mbushje rezistente ndaj zërit

  * E shkëlqyeshme për trajtimin e zërit në mure në studio ose zyrë - Për përdorim në studiot e regjistrimit, dhomat e kontrollit, zyrat në shtëpi
  studiot, teatrot argëtuese në shtëpi, zyrat e shtëpisë.

  * Zvogëloni zhurmën dhe jehonën e padëshiruar - Panelet ndihmojnë në reduktimin e jehonës së jehonës, dridhjeve, reflektimeve të padëshiruara akustike, të padëshiruara
  zhurmat dhe janë më të mirat për dhoma të vogla dhe të mesme, dhoma teatri, studio regjistrimi, kisha ose zyra.

  * Bëni regjistrim audio dhe video me cilësi më të lartë - Përmirësoni cilësinë tuaj të audios në çast duke reduktuar zhurmën dhe jehonën e sfondit
  gjatë regjistrimit të zërit, muzikës, intervistave, podkasteve ose videove në YouTube.

  * Përdoreni për të trajtuar një studio regjistrimi profesionale ose shtëpiake, zyrë komerciale ose shtëpiake, hapësirë ​​provash ose teatër shtëpiak.Lehtë për të
  forma dhe prerja në madhësi, ndryshimi nuk do të ndikojë në performancën.

 • Fletë akustike, material akustik

  Fletë akustike, material akustik

  * E shkëlqyeshme për trajtimin e zërit në muret në studio ose zyrë - Për përdorim në studiot e regjistrimit, dhomat e kontrollit, zyrat në shtëpi
  studiot, teatrot argëtuese në shtëpi, zyrat e shtëpisë.

  * Zvogëloni zhurmën dhe jehonën e padëshiruar - Panelet ndihmojnë në reduktimin e jehonës së jehonës, dridhjeve, reflektimeve të padëshiruara akustike, të padëshiruara
  zhurmat dhe janë më të mirat për dhoma të vogla dhe të mesme, dhoma teatri, studio regjistrimi, kisha ose zyra.

  * Bëni regjistrim audio dhe video me cilësi më të lartë - Përmirësoni cilësinë tuaj të audios në çast duke reduktuar zhurmën dhe jehonën e sfondit
  gjatë regjistrimit të zërit, muzikës, intervistave, podkasteve ose videove në YouTube.

  * Përdoreni për të trajtuar një studio regjistrimi profesionale ose shtëpiake, zyrë komerciale ose shtëpiake, hapësirë ​​provash ose teatër shtëpiak.Lehtë për të
  forma dhe prerja në madhësi, ndryshimi nuk do të ndikojë në performancën.

 • Forma gjashtëkëndëshe Modele akustike me shkumë

  Forma gjashtëkëndëshe Modele akustike me shkumë

  * E shkëlqyeshme për trajtimin e zërit në muret në studio ose zyrë - Për përdorim në studiot e regjistrimit, dhomat e kontrollit, zyrat në shtëpi
  studiot, teatrot argëtuese në shtëpi, zyrat e shtëpisë.

  * Zvogëloni zhurmën dhe jehonën e padëshiruar - Panelet ndihmojnë në reduktimin e jehonës së jehonës, dridhjeve, reflektimeve të padëshiruara akustike, të padëshiruara
  zhurmat dhe janë më të mirat për dhoma të vogla dhe të mesme, dhoma teatri, studio regjistrimi, kisha ose zyra.

  * Bëni regjistrim audio dhe video me cilësi më të lartë - Përmirësoni cilësinë tuaj të audios në çast duke reduktuar zhurmën dhe jehonën e sfondit
  gjatë regjistrimit të zërit, muzikës, intervistave, podkasteve ose videove në YouTube.

  * Përdoreni për të trajtuar një studio regjistrimi profesionale ose shtëpiake, zyrë komerciale ose shtëpiake, hapësirë ​​provash ose teatër shtëpiak.Lehtë për të
  forma dhe prerja në madhësi, ndryshimi nuk do të ndikojë në performancën.

 • Bass Trap, shkumë studio

  Bass Trap, shkumë studio

  * E shkëlqyeshme për trajtimin e zërit në muret në studio ose zyrë - Për përdorim në studiot e regjistrimit, dhomat e kontrollit, zyrat në shtëpi
  studiot, teatrot argëtuese në shtëpi, zyrat e shtëpisë.

  * Zvogëloni zhurmën dhe jehonën e padëshiruar - Panelet ndihmojnë në reduktimin e jehonës së jehonës, dridhjeve, reflektimeve të padëshiruara akustike, të padëshiruara
  zhurmat dhe janë më të mirat për dhoma të vogla dhe të mesme, dhoma teatri, studio regjistrimi, kisha ose zyra.

  * Bëni regjistrim audio dhe video me cilësi më të lartë - Përmirësoni cilësinë tuaj të audios në çast duke reduktuar zhurmën dhe jehonën e sfondit
  gjatë regjistrimit të zërit, muzikës, intervistave, podkasteve ose videove në YouTube.

  * Përdoreni për të trajtuar një studio regjistrimi profesionale ose shtëpiake, zyrë komerciale ose shtëpiake, hapësirë ​​provash ose teatër shtëpiak.Lehtë për të
  forma dhe prerja në madhësi, ndryshimi nuk do të ndikojë në performancën.

 • Shkumë thithëse e zërit, rezistente ndaj zërit në studio

  Shkumë thithëse e zërit, rezistente ndaj zërit në studio

  * E shkëlqyeshme për trajtimin e zërit në mure në studio ose zyrë - Për përdorim në studiot e regjistrimit, dhomat e kontrollit, zyrat në shtëpi
  studiot, teatrot argëtuese në shtëpi, zyrat e shtëpisë.

  * Zvogëloni zhurmën dhe jehonën e padëshiruar - Panelet ndihmojnë në reduktimin e jehonës së jehonës, dridhjeve, reflektimeve të padëshiruara akustike, të padëshiruara
  zhurmat dhe janë më të mirat për dhoma të vogla dhe të mesme, dhoma teatri, studio regjistrimi, kisha ose zyra.

  * Bëni regjistrim audio dhe video me cilësi më të lartë - Përmirësoni cilësinë tuaj të audios në çast duke reduktuar zhurmën dhe jehonën e sfondit
  gjatë regjistrimit të zërit, muzikës, intervistave, podkasteve ose videove në YouTube.

  * Përdoreni për të trajtuar një studio regjistrimi profesionale ose shtëpiake, zyrë komerciale ose shtëpiake, hapësirë ​​provash ose teatër shtëpiak.Lehtë për të
  forma dhe prerja në madhësi, ndryshimi nuk do të ndikojë në performancën.

 • Shkumë veze, panele me shkumë akustike

  Shkumë veze, panele me shkumë akustike

  * E shkëlqyeshme për trajtimin e zërit në muret në studio ose zyrë - Për përdorim në studiot e regjistrimit, dhomat e kontrollit, zyrat në shtëpi
  studiot, teatrot argëtuese në shtëpi, zyrat e shtëpisë.

  * Zvogëloni zhurmën dhe jehonën e padëshiruar - Panelet ndihmojnë në reduktimin e jehonës së jehonës, dridhjeve, reflektimeve të padëshiruara akustike, të padëshiruara
  zhurmat dhe janë më të mirat për dhoma të vogla dhe të mesme, dhoma teatri, studio regjistrimi, kisha ose zyra.

  * Bëni regjistrim audio dhe video me cilësi më të lartë - Përmirësoni cilësinë tuaj të audios në çast duke reduktuar zhurmën dhe jehonën e sfondit
  gjatë regjistrimit të zërit, muzikës, intervistave, podkasteve ose videove në YouTube.

  * Përdoreni për të trajtuar një studio regjistrimi profesionale ose shtëpiake, zyrë komerciale ose shtëpiake, hapësirë ​​provash ose teatër shtëpiak.Lehtë për të
  forma dhe prerja në madhësi, ndryshimi nuk do të ndikojë në performancën.

 • Shkumë akustike piramidale, panel zëri me shkumë

  Shkumë akustike piramidale, panel zëri me shkumë

  * E shkëlqyeshme për trajtimin e zërit në mure në studion ose zyrën tuaj – Për përdorim në studiot e regjistrimit, dhomat e kontrollit, zyrat në shtëpi.

  studiot, teatrot argëtuese në shtëpi, zyrat e shtëpisë.
  * Zvogëloni zhurmën dhe jehonën e padëshiruar – Panelet ndihmojnë në reduktimin e jehonës së jehonës, dridhjeve, reflektimeve të padëshiruara akustike, të padëshiruara.
  zhurmat dhe janë më të mirat për dhoma të vogla dhe të mesme, dhoma teatri, studio regjistrimi, kisha ose zyra.
  * Bëni regjistrime audio dhe video me cilësi më të lartë - Përmirësoni cilësinë tuaj të audios në çast duke reduktuar zhurmën dhe jehonën e sfondit.
  gjatë regjistrimit të zërit, muzikës, intervistave, podkasteve ose videove në YouTube.
  * Përdoreni për të trajtuar një studio regjistrimi profesionale ose shtëpiake, zyrë komerciale ose shtëpiake, hapësirë ​​provash ose teatër shtëpiak.Lehtë për të
  forma dhe prerja në madhësi, ndryshimi nuk do të ndikojë në performancën.

 • Prerje poliesteri, pambuk i papërshkueshëm nga zëri, shkumë melamine, pambuk që thith zërin

  Prerje poliesteri, pambuk i papërshkueshëm nga zëri, shkumë melamine, pambuk që thith zërin

  Prerje poliesteri, pambuk i papërshkueshëm nga zëri, shkumë melamine, pambuku që thith zërin është bërë nga 100% fibra me densitet të lartë pas formimit të nxehtë në formë pambuku.Dhe ne përdorim shtypje të ndryshme të nxehtë për të arritur densitet të ndryshëm dhe për të siguruar ventilimin e tij, gjë që e bën atë të bëhet produkte të shkëlqyera për thithjen e zërit dhe izolim.
  100% Poliester Dacron
  Këshillë: Ndonjëherë shufrat e poliestrës rrudheshin në paketim – nëse rrudhat nuk i heqin rrudhat – mund ta vendosni në tharëse në LOW me një leckë të lagur vetëm për disa minuta dhe do të ndihmonte. .
  Lehtë për t'u prerë, Ideale për një shumëllojshmëri të gjerë aplikimesh.E përkryer për projekte tapicerie, jastëkë dekorativë, mbulesa krevati dhe përdorime më kreative.

 • Izolimi akustik, thithja e zërit, pambuk poliestër, izolim poliestër

  Izolimi akustik, thithja e zërit, pambuk poliestër, izolim poliestër

  Izolimi akustik, thithja e zërit, pambuku poliestër, izolimi poliestër është bërë nga 100% fibra me densitet të lartë pas përpunimit të nxehtë në formë pambuku.Dhe ne përdorim shtypje të ndryshme të nxehtë për të arritur densitet të ndryshëm dhe për të siguruar ventilimin e tij, gjë që e bën atë të bëhet produkte të shkëlqyera për thithjen e zërit dhe izolim.Është një lloj produkti i ri i zhvilluar me efekt të mirë rezistent ndaj zërit dhe pa dëmtim të njeriut, i cili është më i mirë se pambuku me fibra xhami.Pambuku akustik me fibër poliesteri përdoret gjerësisht në kinema, dhoma regjistrimi, studio muzikore, kinema, studio personale dhe vende të tjera ku kanë nevojë për kërkesa të larta për thithjen e zërit.