Akupanel

 • Panele akustike me pllakë druri Panelet e kokës me rrasë muri prej druri AkuPanel Paneli për thithjen e zërit Akupanels

  Panele akustike me pllakë druri Panelet e kokës me rrasë muri prej druri AkuPanel Paneli për thithjen e zërit Akupanels

  Panele dekorative muri prej druri me pllaka me panel akustik PET për izolimin e zërit

  *Çdo PANEL AKUSTIK ME SLATTED është i punuar me dorë, i cili jo vetëm rrit ndjenjën e dekorimit nga ana vizuale, por gjithashtu krijon një mjedis më të qetë dhe më të rehatshëm.

  *Produktet përdorin materiale miqësore me mjedisin dhe janë të certifikuara nga organizata autoritative.

  *Avantazhi i PANELIT AKUSTIK ME SLATTED: Thithja e zërit, Rezistenca ndaj zjarrit, Estetika dekorative.

 • Panele akustike të personalizuara Akupanel E1 Materiale rezistente ndaj flakës Panele akustike me rrasa druri

  Panele akustike të personalizuara Akupanel E1 Materiale rezistente ndaj flakës Panele akustike me rrasa druri

  Rimeso druri Pet Mdf Kompozit të murit Panel akustik prej druri

  *Çdo PANEL AKUSTIK ME SLATTED është i punuar me dorë, i cili jo vetëm rrit ndjenjën e dekorimit nga ana vizuale, por gjithashtu krijon një mjedis më të qetë dhe më të rehatshëm.

  *Produktet përdorin materiale miqësore me mjedisin dhe janë të certifikuara nga organizata autoritative.

  *Avantazhi i PANELIT AKUSTIK ME SLATTED: Thithja e zërit, Rezistenca ndaj zjarrit, Estetika dekorative.

 • Mobilje shtepie moderne per zyre Panele prej druri me rimeso muri pllakë lisi akupanel panel akustik me pllakë druri

  Mobilje shtepie moderne per zyre Panele prej druri me rimeso muri pllakë lisi akupanel panel akustik me pllakë druri

  Panele akustike me pllaka dekorative prej druri për kafshë shtëpiake, miqësore me mjedisin natyror me sipërfaqe muri me kafshë shtëpiake

  *Çdo PANEL AKUSTIK ME SLATTED është i punuar me dorë, i cili jo vetëm rrit ndjenjën e dekorimit nga ana vizuale, por gjithashtu krijon një mjedis më të qetë dhe më të rehatshëm.

  *Produktet përdorin materiale miqësore me mjedisin dhe janë të certifikuara nga organizata autoritative.

  *Avantazhi i PANELIT AKUSTIK ME SLATTED: Thithja e zërit, Rezistenca ndaj zjarrit, Estetika dekorative.

 • Panele akustike me pllakë druri me pllakë të nxehtë Akupanel Panel akustik me pllakë druri

  Panele akustike me pllakë druri me pllakë të nxehtë Akupanel Panel akustik me pllakë druri

  Paneli akustik me rimeso me rimeso të murit dhe tavanit për kafshë shtëpiake dhe druri

  *Çdo PANEL AKUSTIK ME SLATTED është i punuar me dorë, i cili jo vetëm rrit ndjenjën e dekorimit nga ana vizuale, por gjithashtu krijon një mjedis më të qetë dhe më të rehatshëm.

  *Produktet përdorin materiale miqësore me mjedisin dhe janë të certifikuara nga organizata autoritative.

  *Avantazhi i PANELIT AKUSTIK ME SLATTED: Thithja e zërit, Rezistenca ndaj zjarrit, Estetika dekorative.