Hotel&Restorante

Akustika Hotel&Restorant

“Ngutje dhe nxitim energjik” është një përshkrim pozitiv i restorantit.Restorantet “të zhurmshme” janë një çështje tjetër.Nëse klientët tuaj janë të vështirë për t'u dëgjuar gjatë një bisede, ose kamerieri juaj duhet t'i bërtasë stafit të kuzhinës, ju duhet të merreni me kontrollin e zhurmës.

活动隔断

活动隔断1

Probleme akustike në restorante

Faktorët e mëposhtëm socio-akustikë janë të rëndësishëm:

Zëri i ambientit ose i sfondit rreth secilit grup klientësh

Privatësia e bisedave midis grupeve të klientëve ngjitur

Qartësia e dialogut brenda secilit grup klientësh

Në thelb, klientët duhet të jenë në gjendje të flasin në heshtje pa ndërhyrje nga tavolinat ngjitur.Çdo tryezë duhet të ketë një ndjenjë të privatësisë.

Tingulli i reflektuar nga tavolinat e forta, dyshemetë e patrajtuara, muret e ekspozuara dhe tavanet mund të prodhojnë jehonë ose zhurmë të tepërt.Përpunimi i kontrollit akustik të zërit do të ndihmojë në rindërtimin e qartësisë së dialogut dhe privatësisë së klientit.

Produkte akustike të përdorura në restorante

Panelet akustike do të ndihmojnë në reduktimin e jehonës në të gjitha llojet e vendeve.Ato mund të instalohen në zona të fshehura, siç janë tavanet, në mënyrë që të mos ndërhyjnë në dizajnet ekzistuese.Përndryshe, madhësive të ndryshme të paneleve dhe ngjyrave të pëlhurës mund të përdoren për të instaluar panelet në një kolazh ose model në mur.

Panelet artistike që thithin zërin e printuar me imazhe ose foto të ndryshme mund të integrojnë dhe përmirësojnë temat ekzistuese.

Opsione të tjera përfshijnë panele akustike të varura nga tavani, panele akustike 4" të varura nga tavani ose panele qese kafeje të papërshkueshme nga zëri, të cilat ofrojnë një pamje unike dhe mund të shtohen në çdo kafene falas.