Material përthithës të zërit

 • Prerje poliesteri, pambuk i papërshkueshëm nga zëri, shkumë melamine, pambuk që thith zërin

  Prerje poliesteri, pambuk i papërshkueshëm nga zëri, shkumë melamine, pambuk që thith zërin

  Prerje poliesteri, pambuk i papërshkueshëm nga zëri, shkumë melamine, pambuku që thith zërin është bërë nga 100% fibra me densitet të lartë pas formimit të nxehtë në formë pambuku.Dhe ne përdorim shtypje të ndryshme të nxehtë për të arritur densitet të ndryshëm dhe për të siguruar ventilimin e tij, gjë që e bën atë të bëhet produkte të shkëlqyera për thithjen e zërit dhe izolim.
  100% Poliester Dacron
  Këshillë: Ndonjëherë shufrat e poliesterit rrudheshin në paketim – nëse vendosja e gomës në frymëmarrje nuk i heq rrudhat – mund ta vendosni në tharëse në LOW me një leckë të lagur vetëm për disa minuta dhe do të ndihmonte. .
  Lehtë për t'u prerë, Ideale për një shumëllojshmëri të gjerë aplikimesh.E përkryer për projekte tapicerie, jastëkë dekorativë, mbulesa krevati dhe përdorime më kreative.

 • Izolimi akustik, thithja e zërit, pambuk poliestër, izolim poliestër

  Izolimi akustik, thithja e zërit, pambuk poliestër, izolim poliestër

  Izolimi akustik, thithja e zërit, pambuku poliestër, izolimi poliestër është bërë nga 100% fibra me densitet të lartë pas përpunimit të nxehtë në formë pambuku.Dhe ne përdorim shtypje të ndryshme të nxehtë për të arritur densitet të ndryshëm dhe për të siguruar ventilimin e tij, gjë që e bën atë të bëhet produkte të shkëlqyera për thithjen e zërit dhe izolim.Është një lloj produkti i ri i zhvilluar me efekt të mirë rezistent ndaj zërit dhe pa dëmtim të njeriut, i cili është më i mirë se pambuku me fibra xhami.Pambuku akustik me fibër poliesteri përdoret gjerësisht në kinema, dhomë regjistrimi, studio muzikore, kinema, studio personale dhe vende të tjera ku nevojiten kërkesa të larta për thithjen e zërit.