Nënshtresa e papërshkueshme nga zëri

 • Dyshekë që thithin zërin, Tapet i papërshkueshëm nga zëri, Dysheme gome për palestër

  Dyshekë që thithin zërin, Tapet i papërshkueshëm nga zëri, Dysheme gome për palestër

  Tapeti gome i ndalimit të ujit dhe kundër rrëshqitjes përdoret për kontrollin e zërit dhe dridhjeve.Fletët e zbutjes së zërit ofrojnë faktorë të lartë akustik, ato janë jo të rrezikshme, jo toksike dhe rezistente ndaj ujit dhe vajrave minerale.Aplikimet standarde përfshijnë kanalet e ventilimit, pleshtat, rojet e makinerisë, varkat, autobusët, kompresorët e ajrit dhe mbylljet e gjeneratorëve.Ato mund të përdoren gjerësisht në dyshemenë e palestrës dhe në dyshemenë e dhomës së fëmijëve në mënyrë që të reduktojnë zhurmën dhe të ofrojnë një vend të sigurt për fëmijët e vegjël.

 • Dyshemeja gome e palestrës në garazh, dyshekë izolues të zërit, dyshek akustik

  Dyshemeja gome e palestrës në garazh, dyshekë izolues të zërit, dyshek akustik

  Dyshemeja gome e palestrës së garazhit, dyshekët izolues të zërit, tapeti akustik përdoret për kontrollin e zërit dhe dridhjeve.Fletët e zbutjes së zërit ofrojnë faktorë të lartë akustik, ato janë jo të rrezikshme, jo toksike dhe rezistente ndaj ujit dhe vajrave minerale.Aplikimet standarde përfshijnë kanalet e ventilimit, pleshtat, rojet e makinerisë, varkat, autobusët, kompresorët e ajrit dhe mbylljet e gjeneratorëve.Ato mund të përdoren gjerësisht në dyshemenë e palestrës dhe në dyshemenë e dhomës së fëmijëve në mënyrë që të reduktojnë zhurmën dhe të ofrojnë një vend të sigurt për fëmijët e vegjël.

 • Dyshekë palestër, dyshekë akustike gome, dyshekë ekstreme

  Dyshekë palestër, dyshekë akustike gome, dyshekë ekstreme

  Dyshemeja jonë e mbështjellë prej gome ofron qëndrueshmëri superiore, të përshtatshme si për aplikime të brendshme ashtu edhe për ato të jashtme.Ky dysheme është ideal për sipërfaqet që kërkojnë elasticitet, thithjen e goditjeve dhe zërit dhe tërheqje.Roletat e zeza të ngurta premium janë gjithashtu të disponueshme me fletë të theksuara me ngjyra në një gamë ngjyrash dhe në trashësi të ndryshme për të përmbushur nevojat tuaja specifike.

 • Roll dyshemeje prej gome, rezistente ndaj zërit prej gome, nënshtresë e papërshkueshme nga zëri

  Roll dyshemeje prej gome, rezistente ndaj zërit prej gome, nënshtresë e papërshkueshme nga zëri

  Rrotull i dyshemesë prej gome, rezistent ndaj zërit prej gome, nënshtresë e papërshkueshme nga zëri përdoret për kontrollin e zërit dhe dridhjeve.Fletët e zbutjes së zërit ofrojnë faktorë të lartë akustik, ato janë jo të rrezikshme, jo toksike dhe rezistente ndaj ujit dhe vajrave minerale.Aplikimet standarde përfshijnë kanalet e ventilimit, pleshtat, rojet e makinerisë, varkat, autobusët, kompresorët e ajrit dhe mbylljet e gjeneratorëve.Ato mund të përdoren gjerësisht në dyshemenë e palestrës dhe në dyshemenë e dhomës së fëmijëve në mënyrë që të reduktojnë zhurmën dhe të ofrojnë një vend të sigurt për fëmijët e vegjël.

 • Izolimi i dyshemesë me vinyl, nënshtresa akustike

  Izolimi i dyshemesë me vinyl, nënshtresa akustike

  Izolimi i dyshemesë vinyl, shtresa e brendshme akustike është një lloj i ri shumë i popullarizuar i materialit për dekorimin e tokës në botë, ai përdoret gjerësisht në shkolla, qendra trajnimi, kopshte etj në vendet e edukimit, dhe spitale, fabrika, shtëpi pleqsh etj, si dhe në qendrat tregtare, supermarkete, hotele, qendra argëtimi dhe argëtimi, restorante, ambiente sportive, qendra aktivitetesh, salla takimesh, punishte, depo, aeroport, stacion hekurudhor, banim etj.

 • Izolimi i dyshemesë, izolimi i zërit, izolimi i zërit të dyshemesë

  Izolimi i dyshemesë, izolimi i zërit, izolimi i zërit të dyshemesë

  Dyshemetë prej druri pvc duket se dyshemeja prej gome është një lloj i ri shumë i popullarizuar i materialit për dekorimin e tokës në botë, ai përdoret gjerësisht në shkolla, qendra trajnimi, kopshte etj në vendet e arsimit, dhe spitale, fabrika, shtëpi pleqsh etj, si dhe në qendrat tregtare, supermarkete, hotele, qendra argëtimi dhe argëtimi, restorante, ambiente sportive, qendra aktivitetesh, salla takimesh, punishte, magazinë, aeroport, stacion hekurudhor, banim etj.