saha vinco

  • about

Bahan-bahan Soundproofing Shenzhen Vinco Co., Ltd khusus pikeun bahan pikasieuneun salami mangtaun-taun sareng nyayogikeun R&D, produksi, penjualan sareng layanan purna jual produk.

Produk Vinco nutupan partisi Kegiatan, panel sounproofing, busa tahan banting, soundproofing témbok, soundproofing lantai, kedap suara

Vinco parantos fokus kana kaunggulan lokal bari ningali dunya, duo kana inovasi anu kuat, kualitas anu dipercaya sareng kinerja biaya tinggi, produk Vinco parantos kasohor ku konsumén.

  • about

Kami gaduh sakumpulan mesin komputer anu dikawasa sacara otomatis sareng padamel téknis profesional pikeun mastikeun produk kami dina kualitas luhur. Dijual taunan urang tiasa ngahontal 500,000 méter pasagi Bahan Soundproofing, produk Akustik, partisi anu tiasa dialihkeun, Bahan Komposit. Wilujeng sumping didatangan pabrik kami pikeun ngawangun hubungan kerjasama bisnis jangka panjang. Urang bakal nawiskeun anjeun jasa pangsaéna, kualitas hébat sareng harga kalapa.

  • about

Sejarah pangwangunan

• 2015 — Ékspansi skala produksi, penjualan bulanan langkung ti 200.000 méter pasagi bahan akustik

• 2012 — Perusahaan gaduh puluhan laporan uji akustik.

• 2011 — Produk perusahaan dijual di panjuru dunya.

• 2009 — Ngahontal Sértipikasi SGS, CE, CMA, ilac-MRA, CNAS.

• 2007 — Pembukaan pabrik Bahan Soundo Soundinging di Shenzhen sareng ngamimitian produksi ageung.

• 2003 — Ngadegkeun perusahaan bahan kedap sora Shenzhen Vinco.

  • about

Kualitas mangrupikeun prioritas utama kami.

Terus ningkatkeun tingkat manajemén pikeun ngajantenkeun palanggan yakin.

Kontrol ketat saluyu sareng standar pikeun mastikeun 100% tingkat mumpuni kualitas kiriman.

√ SGS         √ CE

  • about

Visi:Janten babaturan anu dipercaya pikeun konsumén global. Pikeun nganteurkeun nilai maksimum pikeun palanggan, padamel sareng pemegang saham.

 

Misi: Pikeun nyayogikeun jasa anu berkualitas, tepat waktuna sareng nyugemakeun pikeun pabrik akustik sareng pabrik.

industri mana urang damel

Produk Vinco nutupan partisi Kegiatan, panel sounproofing, busa tahan banting, soundproofing témbok, soundproofing lantai, kedap suara

 

kumaha urang ngalakukeun

kasaksian