Baffles akustik

  • Ceiling clouds, suspended acoustic panel

    Awan langit-langit, panel akustik ditunda

    Awan langit-langit, panel akustik anu ditunda didamel tina katun akustik anti-seuneu kapadetan tinggi di jero kalayan pigura résin di sakurilingna, lawon di luar bungkus sareng bingkai cetakan aluminium patén di luar. Baffle akustik loba dipaké pikeun gimnasium, perpustakaan, aula multi-fungsi, stadion, aula paméran, aula konsér, stasiun karéta, metro, bandara, jsb Ukuran biasa baffle akustik nyaéta 1200 * 600mm, 600 * 600mm, ukuran sareng ketebalan tiasa disaluyukeun. Baffle akustik ngagaduhan ciri ngaleungitkeun kamandang, ngirangan gelombang sora sareng ningkatkeun lingkungan akustik.

  • Acoustic Clouds hanging baffles

    Awan Akustik ngagantung baffles

    Awan akustik ngagantung baffles didamel tina katun akustik anti-seuneu kapadetan tinggi di jero kalayan kerangka résin, lawon di luar bungkus sareng bingkai cetakan aluminium patén di luar. Baffle akustik loba dipaké pikeun gimnasium, perpustakaan, aula multi-fungsi, stadion, aula paméran, aula konsér, stasiun karéta, metro, bandara, jsb Ukuran biasa baffle akustik nyaéta 1200 * 600mm, 600 * 600mm, ukuran sareng ketebalan tiasa disaluyukeun. Baffle akustik ngagaduhan ciri ngaleungitkeun kamandang, ngirangan gelombang sora sareng ningkatkeun lingkungan akustik.

  • Ceiling baffles, acoustic hanging panels

    Sémpél siling, panel gantung akustik

    Sémpél siling, panel gantung akustik didamel tina katun akustik anti-seuneu kapadetan tinggi dina kerangka résin, lawon luar dibungkus sareng bingkai cetakan aluminium patén di luar. Baffle akustik loba dipaké pikeun gimnasium, perpustakaan, aula multi-fungsi, stadion, aula paméran, aula konsér, stasiun karéta, metro, bandara, jsb Ukuran biasa baffle akustik nyaéta 1200 * 600mm, 600 * 600mm, ukuran sareng ketebalan tiasa disaluyukeun. Baffle akustik ngagaduhan ciri ngaleungitkeun kamandang, ngirangan gelombang sora sareng ningkatkeun lingkungan akustik.