Isolasi busa

  • Pyramid acoustic foam, foam sound panel

    Busa akustik Piramida, panel sora busa

    * Saé pikeun spot ngarawat sora dina témbok atanapi studio anjeun - Kanggo dianggo dina rékaman studio, kamar kontrol, Kantor di bumi.

    studio, bioskop hiburan bumi, Kantor Bumi.
    * Ngirangan Noise sareng Gema Anu Henteu Diarepkeun - Panél ngabantosan ngirangan reverb, gema flutter, réfléksi akustik anu teu pikaresepeun, anu henteu dipikahayang.
    sora-sora sareng anu pangsaéna kanggo kamar alit dugi ka ukuran sedeng, kamar téater, studio rékaman, garéja, atanapi kantor.
    * Ngadamel Rekaman Audio sareng Pidéo Anu Luhur - Ngaronjatkeun kualitas audio anjeun langsung ku ngirangan noise latar sareng gema.
    nalika ngarékam sora anjeun, musik, wawancara, podcast, atanapi pidéo YouTube.
    * Gunakeun pikeun ngarawat studio rékaman profesional atanapi bumi, kantor komérsial atanapi bumi, ruang latihan, atanapi home téater. Gampang pikeun
    bentuk sareng potong ukuranana, ngarobih moal mangaruhan kinerja.

  • Egg Foam, acoustic foam panels

    Busa Endog, panél busa akustik

    * Saé pikeun spot ngubaran sora dina témbok atanapi studio anjeun- Kanggo dianggo dina rékaman studio, kamar kontrol, Kantor di bumi
    studio, bioskop hiburan bumi, Kantor Bumi.

    * Ngirangan Noise sareng Gema-Henteu Diarepkeun- Panél ngabantosan ngirangan reverb, gema flutter, réfléksi akustik anu teu dipikahayang, teu dipikahoyong
    sora-sora sareng anu pangsaéna kanggo kamar alit dugi ka ukuran sedeng, kamar téater, studio rékaman, garéja, atanapi kantor.

    * Ngadamel Rekam Audio sareng Pidéo Langkung Berkualitas- Ngaronjatkeun kualitas audio anjeun langsung ku ngirangan noise latar sareng gema
    nalika ngarékam sora anjeun, musik, wawancara, podcast, atanapi pidéo YouTube.

    * Gunakeun pikeun ngarawat studio rékaman profesional atanapi bumi, kantor komérsial atanapi bumi, ruang latihan, atanapi home téater. Gampang pikeun
    bentuk sareng potong ukuranana, ngarobih moal mangaruhan kinerja.

  • Sound Absorbing Foam, studio sound proof

    Sora Ngalenyepan Sora, buktina sora studio

    * Saé pikeun spot ngarawat sora dina témbok atanapi studio anjeun - Kanggo dianggo dina rékaman studio, kamar kontrol, Kantor di bumi
    studio, bioskop hiburan bumi, Kantor Bumi.

    * Ngirangan Noise sareng Echo Anu Henteu Diarepkeun - Panél ngabantosan ngirangan reverb, gema flutter, réfléksi akustik anu teu pikaresepeun, henteu dipikahoyong
    sora-sora sareng anu pangsaéna kanggo kamar alit dugi ka ukuran sedeng, kamar téater, studio rékaman, garéja, atanapi kantor.

    * Ngadamel Rekaman Audio sareng Pidéo Anu Luhur - Ngaronjatkeun kualitas audio anjeun langsung ku ngirangan noise latar sareng gema
    nalika ngarékam sora anjeun, musik, wawancara, podcast, atanapi pidéo YouTube.

    * Gunakeun pikeun ngarawat studio rékaman profesional atanapi bumi, kantor komérsial atanapi bumi, ruang latihan, atanapi home téater. Gampang pikeun
    bentuk sareng potong ukuranana, ngarobih moal mangaruhan kinerja.

  • Bass Trap, studio foam

    Bass Trap, busa studio

    * Saé pikeun spot ngubaran sora dina témbok atanapi studio anjeun- Kanggo dianggo dina rékaman studio, kamar kontrol, Kantor di bumi
    studio, bioskop hiburan bumi, Kantor Bumi.

    * Ngirangan Noise sareng Gema-Henteu Diarepkeun- Panél ngabantosan ngirangan reverb, gema flutter, réfléksi akustik anu teu dipikahayang, teu dipikahoyong
    sora-sora sareng anu pangsaéna kanggo kamar alit dugi ka ukuran sedeng, kamar téater, studio rékaman, garéja, atanapi kantor.

    * Ngadamel Rekaman Audio sareng Pidéo Anu Luhur - Ngaronjatkeun kualitas audio anjeun langsung ku ngirangan noise latar sareng gema
    nalika ngarékam sora anjeun, musik, wawancara, podcast, atanapi pidéo YouTube.

    * Gunakeun pikeun ngarawat studio rékaman profesional atanapi bumi, kantor komérsial atanapi bumi, ruang latihan, atanapi home téater. Gampang pikeun
    bentuk sareng potong ukuranana, ngarobih moal mangaruhan kinerja.

  • Hexagon shape Acoustic foam patterns

    Bentuk héksagon Pola busa akustik

    * Saé pikeun spot ngubaran sora dina témbok atanapi studio anjeun- Kanggo dianggo dina rékaman studio, kamar kontrol, Kantor di bumi
    studio, bioskop hiburan bumi, Kantor Bumi.

    * Ngirangan Noise sareng Echo Anu Henteu Diarepkeun - Panél ngabantosan ngirangan reverb, gema flutter, réfléksi akustik anu teu pikaresepeun, henteu dipikahoyong
    sora-sora sareng anu pangsaéna kanggo kamar alit dugi ka ukuran sedeng, kamar téater, studio rékaman, garéja, atanapi kantor.

    * Ngadamel Rekam Audio sareng Pidéo Langkung Berkualitas- Ngaronjatkeun kualitas audio anjeun langsung ku ngirangan noise latar sareng gema
    nalika ngarékam sora anjeun, musik, wawancara, podcast, atanapi pidéo YouTube.

    * Gunakeun pikeun ngarawat studio rékaman profesional atanapi bumi, kantor komérsial atanapi bumi, ruang latihan, atanapi home téater. Gampang pikeun
    bentuk sareng potong ukuranana, ngarobih moal mangaruhan kinerja.

  • Acoustic sheets, acoustic material

    Lambaran akustik, bahan akustik

    * Saé pikeun spot ngubaran sora dina témbok atanapi studio anjeun- Kanggo dianggo dina rékaman studio, kamar kontrol, Kantor di bumi
    studio, bioskop hiburan bumi, Kantor Bumi.

    * Ngirangan Noise sareng Echo Anu Henteu Diarepkeun - Panél ngabantosan ngirangan reverb, gema flutter, réfléksi akustik anu teu pikaresepeun, henteu dipikahoyong
    sora-sora sareng anu pangsaéna kanggo kamar alit dugi ka ukuran sedeng, kamar téater, studio rékaman, garéja, atanapi kantor.

    * Ngadamel Rekaman Audio sareng Pidéo Anu Luhur - Ngaronjatkeun kualitas audio anjeun langsung ku ngirangan noise latar sareng gema
    nalika ngarékam sora anjeun, musik, wawancara, podcast, atanapi pidéo YouTube.

    * Gunakeun pikeun ngarawat studio rékaman profesional atanapi bumi, kantor komérsial atanapi bumi, ruang latihan, atanapi home téater. Gampang pikeun
    bentuk sareng potong ukuranana, ngarobih moal mangaruhan kinerja.

  • Acoustic foam sheets, soundproof padding

    Lambaran busa akustik, bantalan tahan sora

    * Saé pikeun spot ngarawat sora dina témbok atanapi studio anjeun - Kanggo dianggo dina rékaman studio, kamar kontrol, Kantor di bumi
    studio, bioskop hiburan bumi, Kantor Bumi.

    * Ngirangan Noise sareng Echo Anu Henteu Diarepkeun - Panél ngabantosan ngirangan reverb, gema flutter, réfléksi akustik anu teu pikaresepeun, henteu dipikahoyong
    sora-sora sareng anu pangsaéna kanggo kamar alit dugi ka ukuran sedeng, kamar téater, studio rékaman, garéja, atanapi kantor.

    * Ngadamel Rekaman Audio sareng Pidéo Anu Luhur - Ngaronjatkeun kualitas audio anjeun langsung ku ngirangan noise latar sareng gema
    nalika ngarékam sora anjeun, musik, wawancara, podcast, atanapi pidéo YouTube.

    * Gunakeun pikeun ngarawat studio rékaman profesional atanapi bumi, kantor komérsial atanapi bumi, ruang latihan, atanapi home téater. Gampang pikeun
    bentuk sareng potong ukuranana, ngarobih moal mangaruhan kinerja.

  • Acoustic panels soundproofing, polyurethane foam

    Panel akustik kadali sora, busa poliuretan

    * Saé pikeun spot ngarawat sora dina témbok atanapi studio anjeun - Kanggo dianggo dina rékaman studio, kamar kontrol, Kantor di bumi
    studio, bioskop hiburan bumi, Kantor Bumi.

    * Ngirangan Noise sareng Gema-Henteu Diarepkeun- Panél ngabantosan ngirangan reverb, gema flutter, réfléksi akustik anu teu dipikahayang, teu dipikahoyong
    sora-sora sareng anu pangsaéna kanggo kamar alit dugi ka ukuran sedeng, kamar téater, studio rékaman, garéja, atanapi kantor.

    * Ngadamel Rekaman Audio sareng Pidéo Anu Luhur - Ngaronjatkeun kualitas audio anjeun langsung ku ngirangan noise latar sareng gema
    nalika ngarékam sora anjeun, musik, wawancara, podcast, atanapi pidéo YouTube.

    * Gunakeun pikeun ngarawat studio rékaman profesional atanapi bumi, kantor komérsial atanapi bumi, ruang latihan, atanapi home téater. Gampang dibentuk sareng potong ukuranana, ngarobih moal mangaruhan kinerja.