Hvad er fordelene ved akustikplader i træ?

Akustikpanel i træ, Som navnet antyder, er et træmateriale med lyddæmpende funktion, dets hovedgrundlag er baseret på det akustiske princip, efter delikat bearbejdning og generering, er hovedsageligt sammensat af finer, kernemateriale og lydabsorberende tynd filt.

1406115DBD37F9-E830-A9BF-528D-0F662805621C-1(1)
Hvad er egenskaberne ved den lydabsorberende plade?Se det venligst nedenfor
1. materialet i træ akustisk panel er meget let, ikke let at ændre, styrken er meget høj, formen er også meget smuk, farven er meget elegant, den dekorative effekt er god, har en stærk tredimensionel følelse, enkel og bekvem montering og andre egenskaber.: akustikpanel i træ Det tilhører teknologiindustrien.Ifølge det akustiske princip, efter rimelig samlokalisering, har det fremragende støjreduktion og lydabsorptionsfunktion, især mellemfrekvens og højfrekvent lydabsorptionseffekt.
2. Det er et kunstprodukt.Der er ikke kun naturligt naturligt træ som tekstur, men også lys og lys stil, der afspejler den moderne rytme, den dekorative effekt af produktet er meget god, der er naturlige træmønstre, mønstre og andre dekorative effekter at vælge imellem.
3.akustikplade i træer miljøvenlige produkter.De anvendte materialer er i overensstemmelse med de nationale miljøbeskyttelsesstandarder, indholdet af formaldehyd er lavt, produktet og smagen af ​​naturligt træ.Den har brandgraden B1 i træmaterialer, som er testet og bestået af landsafdelingen.
4. det er nemt at installere.akustikplade i træEr et standardiseret moduldesign, med slids, kølstruktur, så installationen er let til hurtig.
5.at bruge fuldautomatisk industriel produktion.tømmer akustikpanel Er ikke længere den traditionelle omfattende produktion af byggematerialer, men brugen af ​​automatisk computerstyringsudstyr, storstilet standardiseret produktion, som kan forbedre produktionskapaciteten, men også for at sikre kvalitet af produkter.


Indlægstid: maj-04-2023