E hoʻohana ʻia nā panela kani lāʻau i ka hoʻomaʻamaʻa kani ʻana o ke keʻena hana nui

ʻO ka maʻamau, nui nā ʻano hana no ka mālama ʻana i ke kani i loko o nā keʻena multi-function, ʻo ka mea maʻamau ka hoʻohana ʻana i nā panela kani kani lāʻau e hoʻomoʻa i ke kani a hoʻemi i ka walaʻau.ʻO nā keʻena multifunctional ka hapa nui e hōʻiliʻili i nā wahi no nā hālāwai koʻikoʻi, nā hana keaka a i ʻole nā ​​haʻiʻōlelo, a hiki ke hoʻohui i nā hana he nui e like me nā hale keaka a me nā hale haʻiʻōlelo.I ka hoʻolālā ʻana o ke keʻena multifunctional, pono ia e hui pū i ka ʻenekinia, acoustics a me nā aesthetics e like me ka hiki ke hōʻike i kahi wahi nani, ʻoluʻolu a me ka hōʻuluʻulu ʻana i nā pono o nā kānaka.

Hōʻike ʻia ke keʻena multi-function e kahi ākea nui, ʻoi aku nā noho ma ka auditorium, nā mea maʻalahi, a me nā hana paʻakikī.Hiki iā ia ke hōʻike i nā kiʻiʻoniʻoni a me nā pāʻani;hiki iā ia ke hāʻawi i nā haʻiʻōlelo, akā e mālama pū i nā ʻahamele a me nā hana moʻomeheu;Pono e noʻonoʻo ʻia ke kani uila a me ke kani kūlohelohe inā pono.He kiʻekiʻe nā koi no ke kani, a pono e pale ka hale multi-function i ka hoʻokomo ʻana i ka walaʻau o waho a me ka hoʻouna ʻana i ke kani o loko e hōʻoia i ka pili ʻole o nā leo o loko a me waho.Hāʻawi kēia i mua i ka hoʻonani acoustic a me ka hoʻoheheʻe ʻana i ke kani a me ka insulation kani i ka hoʻolālā acoustic i loko.Koi.ʻO ka hoʻolālā acoustic o ke keʻena multifunctional pono e hui pū ʻia a hui pū ʻia e nā ʻenekini acoustic a me nā mea kākau.ʻO ke keʻena multifunctional me ka maikaʻi leo maikaʻi ʻo ia ka crystallization o ka hui pū ʻana.

E hoʻohana ʻia nā panela kani lāʻau i ka hoʻomaʻamaʻa kani ʻana o ke keʻena hana nui

ʻO ke ʻano o ka mālama ʻana i ka leo o ka hale multifunctional ka nui o nā ʻano aʻe:

1. Hoʻonohonoho kūpono: ʻO ka hoʻolālā maʻamau o ka hale a me ka hoʻonohonoho kūpono o kēlā me kēia lumi i hoʻolālā ʻia e pale i ka walaʻau waho a me nā lumi kōkua mai ke keʻakeʻa ʻana i ka lumi hoʻolohe nui.

2. E hoʻoholo i ka leo: Ma ke kumu o ka hālāwaiʻana i nā koi o ka hoʻohanaʻana, e hoʻoholo i ka nui o ka lumi kūpono a me ka nui o kēlā me kēia noho.No ka hoʻolālā acoustic i loko, me ke koho ʻana i nā mea noho o ka hale multi-function, ka hoʻonohonoho ʻana o ka wahi, ka hoʻolālā ʻana o ke ʻano o ke keʻena multi-function, etc., pono e noʻonoʻo ʻia nā mea koʻikoʻi i ka hoʻolālā ka hale hana nui.Manaʻo ʻo Tiange Acoustics i ka hoʻohana ʻana i nā panela kani hoʻonaninani lāʻau e hoʻomaikaʻi ai i ka acoustics o ke keʻena multi-function.

3. Ma o ka hoʻolālā kino kino, e hoʻohana piha i ka ikehu kani pono, no laila e puʻunaue pono ʻia ke kani i ʻike ʻia i ka manawa a me ka lewa, a pale i nā hemahema acoustic.ʻO kahi hiʻohiʻona koʻikoʻi o ka hoʻolālā acoustic o kahi keʻena multifunctional ʻo ia ka hāʻawi ʻana i ke kahua kani e like me ka hiki.No ka hale hoʻokipa mamao loa mai ke kumu kani, ua liʻiliʻi ka ikehu i loaʻa, a pono e puʻunaue i ka ikehu kani i hoʻouna ʻia i ka auditorium.

4. E hoʻoholo i ka manawa kani a me nā ʻano alapine e like me nā koi o ka hoʻohana ʻana, e helu i ka lawe ʻana o ke kani i loko o ke keʻena, a koho i nā mea kani a me nā hale.

5. E helu i ka pae puʻe kani o loko e like me ke kūlana ākea a me ka mana kani o ke kumu kani, a e hoʻoholo inā e hoʻohana i kahi ʻōnaehana electro-acoustic.

6. E hoʻoholo i ka maʻamau o ka walaʻau i loko o ka hale, e helu i ke kiʻekiʻe o ke kaomi ʻana o ka leo i loko, a e hoʻoholo i nā hana hoʻomalu leo ​​e hoʻohana.


Ka manawa hoʻouna: Dec-15-2021