Daglig vedlikehold og rengjøringsmetodetrinn av lydabsorberende trepaneler

Med underinndelingen av industrien er også lydabsorberende materialer tydelig underinndelt, inkludert innendørs og utendørs klassifiseringer, og også klassifisert etter stedskategorier.Deretter vil jeg analysere egenskapene til innendørs lydabsorberende platematerialer for alle.

Innendørs lydabsorberende panelmaterialer er for det meste løse og porøse materialer, som slaggull, tepper osv. Den lydabsorberende mekanismen er at lydbølger trenger inn i materialets porer, og porene er stort sett åpne porer gjennom hverandre. utsatt for luftmolekylær friksjon og viskøs motstand, og Få små fibre til å vibrere mekanisk, slik at lydenergi omdannes til varmeenergi.Lydabsorpsjonskoeffisienten til denne typen porøst lydabsorberende materiale øker generelt gradvis fra lavfrekvent til høyfrekvent, slik at den har en bedre lydabsorberende effekt på høye og mellomliggende frekvenser.

Daglig vedlikehold og rengjøringsmetodetrinn av lydabsorberende trepaneler

Faktisk er det mange lyddempende materialer som kan brukes innendørs.I dag inkluderer de mer vanlige vegglydabsorberende materialene for dekorasjon: tre lydabsorberende paneler, lyddempende treullpaneler, stofflyddempende paneler, lyddempende paneler i polyesterfiber etc. som er mye brukt i konsertsaler.Veggene på offentlige steder som kinoer, teatre, innspillingsstudioer, studioer, overvåkingsrom, konferanserom, gymsaler, utstillingshaller, dansesaler, KTV-rom osv., kan godt absorbere støy og forhindre at sterke refleksjoner av innendørslyder påvirker innemiljø.Generelt sett har materialer med rynker på overflaten bedre lydabsorberende effekter.Tapetet er mer egnet til å bruke matt eller crepepapir, og den lydabsorberende effekten av gips til taket er god.

I tillegg vil ikke et godt lydabsorberende platemateriale falle av støv under installasjonsprosessen, og det er ingen ubehagelig lukt, noe som betyr at det er et ikke-giftig materiale.Materialet du velger skal være lett og enkelt å installere.Det skal også være vanntett, mugg- og fuktsikkert, og innendørs Lydabsorberende materialer har generelt en flammehemmende effekt.


Innleggstid: 29. oktober 2021