Er det bedre å bruke lyddempende paneler eller lydisolerende paneler til ktv

Om ktv bruker lyddempende paneler eller lydisolerende paneler, er det viktigste poenget at om ktv er lyddempende eller ktv er lydisolerende, er det ikke effekten som kan oppnås med én vegg eller én dør, som avhenger på det omkringliggende miljøet til ktv.beste løsningen.

Gjenkjenne den grunnleggende klassifiseringen av KTV lydabsorberende paneler

1. Klassifisering etter miljøvernnivå

KTV lydabsorberende paneler er klassifisert i karakterer i henhold til mengden formaldehyd som finnes i grunnmaterialet.Det er E0, E1 og E2 karakterer, hvorav E0 er miljøverngraden, E1 er den andre, og E2 er den relative formaldehydutslippet.Det er litt stort.Spesielt i et relativt lukket miljø som ktv, hvis den brukes direkte til innendørs installasjon, er E1-nivået kvalifisert.

Er det bedre å bruke lyddempende paneler eller lydisolerende paneler til ktv

2.i henhold til produksjonsmaterialeklassifiseringen

(1) Lyddempende stoffpaneler

Lyddempende stoffpaneler – kjernematerialet er sentrifugalglassull.Sentrifugalglassull, som et akustisk materiale som har vært mye brukt over hele verden i lang tid, har vist seg å ha utmerkede lydabsorberende egenskaper.

(2) Mykpakkede lyddempende paneler

Jingxuan glassfiber mykt innpakket lydabsorberende panel er en forbedring av stuemiljøet.Det er et varmt veggdekorasjonsmateriale.Den er myk i teksturen, myk i fargen og forskjønner rommet.Enda viktigere, den har egenskapene til lydabsorpsjon, lydisolasjon, fuktmotstand og kollisjonsmotstand.


Innleggstid: 28. februar 2022