Hva er de grunnleggende egenskapene til lydabsorberende trepaneler?

De grunnleggende egenskapene til lydabsorberende trepaneler er ikke kjent for alle.Selv om mange har brukt lyddempende treplater i flere år eller enda lenger, forstår de ikke helt funksjonene til de lyddempende platene, som for eksempel effekten av de runde hullene på de lydabsorberende platene, lyddemping. rilleeffekt på brettet, påvirkningen av tykkelsen på det lydabsorberende brettet, effekten av ruheten til den lydabsorberende plateoverflaten på den lydabsorberende effekten osv., vi er ikke i tvil om lydens ytelse -absorberende plate, men for å eliminere allmennhetens tvil om strukturen til lydabsorberende plate av tre og lydabsorberende plate. De grunnleggende egenskapene er praktiske for forbrukere å velge sine favoritt lydabsorberende paneler i henhold til deres egne behov, som kommer til uttrykk fra de lydabsorberende treplatene.

I markedet for lydabsorberende paneler er posisjonen til lydabsorberende trepaneler viktigere enn andre lydabsorberende paneler og lydabsorberende bomull.Det finnes mange stiler, stiler og typer lydabsorberende trepaneler, for eksempel de rillede lydabsorberende trepanelene som vanligvis brukes i vår moderne innredning., lydabsorberende hullplater, økologiske lydabsorberende treplater, etc., i vanlige menneskers øyne er bare utseendet mer komplekst og mangfoldig, men i øynene til produsenter av lydabsorberende paneler, forskjellige lydabsorberende paneler har forskjellige lydabsorberende egenskaper.

Hva er de grunnleggende egenskapene til lydabsorberende trepaneler?

Treprodukter har alltid eksistert i vårt virkelige liv, og er dypt forankret i vår tradisjonelle kunst og kultur.Selvfølgelig vil overdreven utvikling av treprodukter uunngåelig føre til ødeleggelse av skog, forårsake jorderosjon og sette livsmiljøet vårt i fare.Det kan sees at det er alles ansvar å beskytte miljøet.Når du velger lyddempende treplater, bør du prøve å velge de med lang levetid, for effektivt å unngå at flere trær blir felt.

Tre lydabsorberende paneler er et materiale laget utelukkende av tre.Det er til og med mange produsenter som direkte utfører dyp bearbeiding i blokkvedforhandlere.Selvfølgelig bruker de fleste produsenter veden som skal knuses til pulvertilstand, og komprimerer deretter pulveret.måte å produsere på.

De grunnleggende egenskapene tillyddempende trepanelerreflekteres ikke bare i strukturen til de lydabsorberende panelene, men også i den totale prosessen til de lydabsorberende panelene.Den spesifikke ytelsen er som følger:

1. I henhold til akustikkprinsippet har det lydabsorberende panelet utmerket støyreduksjon og lydabsorpsjon, spesielt for middels og høyfrekvent lydabsorpsjon.

2. Alle materialer overholder nasjonale miljøvernstandarder, lavt formaldehydinnhold, og produktet har også en aroma av naturlig tre.Den har den høyeste brannvurderingen av tre, B1.Dette er testet av den nasjonale myndigheten.

3. Endre den omfattende produksjonen av tradisjonelle lydabsorberende paneler, bruk helautomatisk datakontrollutstyr, og storskala standardisert produksjon, som kan forbedre produksjonskapasiteten og sikre produktkvalitet.

4. Det lydabsorberende trepanelet har både naturlig tretekstur, enkelt og naturlig;det lydabsorberende panelet har også en lys og lys stil som reflekterer den moderne rytmen.Gi en god visuell nytelse.

5. Standardisert modulær design av lydabsorberende trepaneler, ved bruk av spor og kjølstruktur, er de lydabsorberende panelene enkle og raske å installere.

6. Det lydabsorberende trepanelet er utsøkt og elegant, som kombinerer de elegante egenskapene til moderne hjemmeinnredning.


Innleggstid: Mar-04-2022