Hva er de grunnleggende egenskapene til lydabsorberende trepaneler

De grunnleggende egenskapene til lydabsorberende trepaneler er ikke kjent for alle.Selv om mange har brukt lyddempende treplater i flere år eller enda lenger, er funksjonsegenskapene til de lyddempende platene ikke godt forstått, som rollen til de sirkulære hullene på de lydabsorberende platene og lyddemping.Virkningen av sporet på platen, tykkelsen på den lydabsorberende platen, påvirkningen av ruheten til overflaten til den lydabsorberende platen på den lydabsorberende effekten osv. Vi er ikke i tvil om ytelsen til lydabsorberende plate, og for å eliminere allmennhetens tvil om oppbygningen av tre lydabsorberende plate og lydabsorberende plate Grunnleggende egenskaper, slik at forbrukere kan velge sine favoritt lyddempende plater etter eget behov.Her vil vi beskrive dem fra de lydabsorberende trepanelene.

I markedet for lydabsorberende paneler, posisjonen okkupert avlyddempende trepanelerer viktigere enn andre lyddempende paneler og lyddempende bomull.Det finnes mange stiler, stiler og typer lydabsorberende trepaneler, for eksempel de rillede lydabsorberende trepanelene som vanligvis brukes i vår moderne innredning.Perforerte tre lydabsorberende paneler, økologiske tre lyddempende paneler, etc., i øynene til vanlige mennesker er utseendet mer komplisert og mangfoldig, men i øynene til lydabsorberende panelprodusenter har forskjellige lydabsorberende paneler forskjellige lydabsorberende egenskaper.

Hva er de grunnleggende egenskapene til lydabsorberende trepaneler

Treprodukter har alltid eksistert i vårt virkelige liv, og vi er dypt forankret i vår tradisjonelle kunst og kultur.Selvfølgelig vil overdreven utvikling av treprodukter uunngåelig føre til ødeleggelse av skog, forårsake jorderosjon og sette livsmiljøet vårt i fare.Man kan imidlertid se at det er alles ansvar å beskytte miljøet.Ved valg av lyddempende treplater bør kirsebærblomstene være så lange som mulig, slik at flere trær effektivt kan hindres i å bli felt.

Lydabsorberende plate av tre er et materiale som utelukkende er laget av tre, og det finnes til og med produsenter som direkte utfører dyp bearbeiding hos blokkvedforhandleren.Selvfølgelig bruker de fleste produsenter treet til å knuse treet til en pulvertilstand, og deretter komprimere pulveret.Måte å produsere på.Hvilken produksjonsmetode gir bedre lydabsorberende treplater?Jeg har kranglet i denne bransjen i flere tiår.Det kan sees at ytelsen til produktene produsert ved de to produksjonsmetodene ikke bør være mye forskjellig., I andre henseender har hver sine egne fordeler.

De grunnleggende egenskapene til lydabsorberende trepaneler gjenspeiles ikke bare i strukturen til de lydabsorberende panelene, men også i den totale prosessen til de lydabsorberende panelene.Den spesifikke ytelsen er:

1. En rekke materialer er rimelig koordinert i henhold til akustikkprinsippet.Det lydabsorberende panelet har utmerket støyreduksjon og lydabsorberende ytelse, spesielt for middels og høyfrekvent lydabsorpsjon.

2. Alle materialer oppfyller de nasjonale miljøvernstandardene, med lavt formaldehydinnhold, og produktet har også en naturlig treaktig duft.Den har den høyeste brannkarakteren av tre B1.Dette punktet er testet og bestått av den nasjonale myndigheten.

3.Endre den omfattende produksjonen av tradisjonelle lydabsorberende paneler, bruk helautomatisk datakontrollutstyr og storskala standardisert produksjon, som kan forbedre produksjonskapasiteten og sikre produktkvalitet.

4.Lydabsorberende trepaneler har naturlig tretekstur, enkel og naturlig;lydabsorberende paneler har også en lys og lys stil som reflekterer moderne rytmer.Produktene er ekstremt dekorative og kan dekoreres med naturlige tre årer, mønstre og andre dekorative effekter etter behov.Gir god visuell nytelse.

5.Standardisert modulær design av lyddempende trepaneler, ved bruk av spor- og kjølstruktur, enkel og rask montering av lyddempende paneler.

6.Den lydabsorberende treplaten er raffinert og elegant, som kombinerer de elegante egenskapene til moderne hjemmeinnredning.


Innleggstid: 05-november 2021