Transport og oppbevaring av lyddempende paneler, daglig vedlikehold og rengjøringsmetoder

1. Instruksjoner for transport og oppbevaring av lydabsorberende paneler:

(1) Det lydabsorberende panelet bør unngå kollisjon eller skade under transport, og bør holdes rent under transport for å forhindre at overflaten på panelet blir forurenset med olje eller støv.

(2) Legg den flatt på en tørr pute for å unngå kollisjon og slitasje på kanter og hjørner under håndtering.Oppbevares på jevnt underlag mer enn 1 meter fra veggen.

(3) Under håndteringsprosessen bør de lydabsorberende panelene belastes og losses lett, for å unngå å lande i et hjørne og forårsake tap.

(4) Sørg for at det lydabsorberende panelets oppbevaringsmiljø er rent, tørt og ventilert, vær oppmerksom på regnvann, og pass på for fuktabsorberende deformasjon av det lydabsorberende panelet.

Transport og oppbevaring av lyddempende paneler, daglig vedlikehold og rengjøringsmetoder

2. Vedlikehold og rengjøring av lyddempende paneler:

(1) Støvet og skitten på takflaten til det lydabsorberende panelet kan rengjøres med en fille og en støvsuger.Vær forsiktig så du ikke skader strukturen til det lydabsorberende panelet ved rengjøring.

(2) Bruk en lett fuktig klut eller en svamp som er vridd ut for å tørke av smuss og vedlegg på overflaten.Etter tørking bør fuktigheten som er igjen på overflaten av det lydabsorberende panelet tørkes av.

(3) Hvis det lydabsorberende panelet er gjennomvåt av kondensat fra klimaanlegg eller annet lekker vann, må det skiftes ut i tide for å unngå flere tap.


Innleggstid: Jan-12-2022