Aké sú chyby v zvukovej izolácii?

Aké sú chyby v zvukovej izolácii?

Nedorozumenie 1. Kým zvuk vychádza, musí pôsobiť.Existuje mnoho ľudí, ktorí zastávajú tento názor, bez ohľadu na výber materiálov a konštrukčných metód, a nie je nezvyčajné, že zvuková izolácia je vyrobená bez akejkoľvek zvukovej izolácie.

Nedorozumenie 2. všetky zvukotesné materiály sú šetrné k životnému prostrediu, pretože všeobecné zvukotesné materiály sú vyrobené z drevených vlákien, takže zvukotesné materiály sú považované za ekologické.Táto myšlienka je nesprávna.Zvukovo izolačné materiály musia pri spracovaní pridávať veľa chemikálií, ktoré nie sú šetrné k životnému prostrediu.Nie všetky materiály sú šetrné k životnému prostrediu.

Nedorozumenie 3. druhá dekorácia nemusí robiť zvukovú izoláciu, veľa ľudí si myslí, že všeobecná dekorácia bude zvukotesná, takže druhá dekorácia nemusí robiť zvukovú izoláciu, v skutočnosti to nie je správne, pretože druhá dekorácia je vo všeobecnosti sa má renovovať pred Všetky boli odstránené, a aj keď bola zvuková izolácia vykonaná predtým, nemá to žiadny vplyv.

Nedorozumenie 4. Zvukotesné materiály sú ohňovzdorné.Mnoho ľudí si myslí, že zvukotesné materiály musia mať protipožiarne vlastnosti.V skutočnosti sú ohňovzdorné iba zvukotesné materiály pre protipožiarne podklady.


Čas odoslania: 27. júla 2021