E te iloa po'o a ituaiga panels e fa'alogoina leo o lo'o maua i totonu o le potu komepiuta?

O le faʻapipiʻi leo i totonu o le potu komepiuta o se faʻapipiʻi faʻapitoa faʻapipiʻi faʻapipiʻiina e faʻaumatia ai le pisa o le masini i totonu o le potu komepiuta.E aofia ai ituaiga eseese Se'i o tatou tilotilo i mea e masani ona fa'aaogaina?

1. O le laupapa faʻapipiʻi faʻapipiʻiina leo faʻapipiʻiina o loʻo faʻaalia e ala i le faʻaopopoina o se avanoa i le va o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma le pito i lalo, ma le tolu laulau o le faʻaogaina o le leo e maua ai se aafiaga lelei.Fa'amatalaga masani 600*600*15mm,

O le faiga o le fausiaina o le faapipii saʻo i luga o le pito i luga o le puipui.Ona o le tau maualalo ma le faʻapipiʻiina faigofie, e mafai ona faʻaogaina mo le faʻaogaina o le leo i totonu o le potu pito i lalo ole masini ma o se laupapa faʻapitoa faʻapipiʻi mo le lifi.

E te iloa po'o a ituaiga panels e fa'alogoina leo o lo'o maua i totonu o le potu komepiuta?

2. O le “papa fou” o laupapa tu'ufa'atasi fa'afefete leo fa'apa,

E maua ai le 2-layer composite leo-migo aafiaga e ala i le perforated panel ma le pito i tua-faʻapipiʻi leo-absorbing panel.

O le faʻamatalaga lautele o le 600 * 600 * 15mm, ma o le auala faʻapipiʻi e faʻapipiʻi saʻo foi i luga o le pito i luga o le puipui.O le tau e sili atu teisi, ma e naʻo le fetaui mo le faʻaogaina o le leo i totonu o le potu pito i lalo.

3. O le laupapa faʻapipiʻi leo o le fulufulu mamoe minerale, e taʻua foi o le laupapa fulufulu mamoe minerale, e mafai ona faʻaogaina mo le faʻalo o le ofisa poʻo le faʻalogo i le potu komepiuta.

Talu ai ona o se tasi-leo leo-absorbing, ina ia faʻaleleia le leo-absorbing aafiaga, e masani ona faʻaaogaina i totonu o le potu komepiuta ma keel uamea mama ma tioata fulufulu, ma faʻapipiʻi faʻatasi, ae o le tau e sili atu le maualuga nai lo le muamua. lua.

4. O le alumini gusset o loʻo faʻaalia i le faʻaogaina lelei o le leo, faʻamaeʻaina matagofie, ma le umi o le taimi faʻaoga.O le tulaga le lelei o le taugata ma e seasea faʻaaogaina.


Taimi meli: Mati-16-2022