O le faila tutotonu Numera 1 ua tuʻuina atu, faʻamaonia faatonuga o auaunaga IVD

I le afiafi o Fepuari 22, 2022, "o Manatu a le Komiti Tutotonu a le CPC ma le Fono a le Setete i luga o le Faʻalauteleina o le Faʻalauiloaina o le Galuega Autu o le Toe Faʻafouina i Nuu i le 2022", o le pepa Nu.1 a le Komiti Tutotonu a le CPC.
I tulaga tau soifua maloloina, o le pepa Numera 1 o loʻo tuʻuina atu ai mea e ave i ai le faamuamua mo le 2022 ma faʻapena foʻi faʻamuamua mo IVD.
O le pepa Nu.1 o loʻo fuafua e faʻalauteleina le fausiaina o se faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻafomaʻi ma le soifua maloloina, faʻatino le totogiina o inisiua faafomaʻi e tusa ai ma le aofaʻi atoa, faʻamalosia le vaavaaiga ma le iloiloga, ma iloa le taofiofia o tupe faʻaalu ma fefaʻasoaaʻi talafeagai o tupe faʻaalu.
A7
Fa'agata vaega taua, fa'amausali le fausiaina o nu'u fa'afoma'i a le itumalo.
E ala i le fausiaina o se faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻafomaʻi, o le a faʻaleleia atili le faʻaogaina o le falemaʻi ma le soifua maloloina, faʻaleleia le lelei o le tuʻufaʻatasia ma le faʻaogaina o punaoa faʻafomaʻi ma le soifua maloloina i totonu o le itumalo, o le a faʻaleleia atili le gafatia o auaunaga faʻafomaʻi ma le soifua maloloina. o le a faʻavavevave, ma o le a faʻalauiloaina se faʻatonuga fou o suʻesuʻega faʻapitoa ma togafitiga, faʻamaonia faʻamaonia ma togafitiga faʻatulagaina.
O lona uiga, e ave e le atunuʻu togafitiga faʻafomaʻi a le itumalo e fai ma autu o le fausiaina, ma faʻataʻatia le pulega o le pito i lalo o taulaga ma nuʻu faʻafomaʻi ma le itumalo e avea ma nofoaga tutotonu.
I nai aso talu ai, na tuʻuina atu ai e le National Health Commission 7 fuafuaga faʻapitoa mo togafitiga faafomaʻi a le itumalo.
Muamua, o le pepa Nu.1 o le a lelei mo pisinisi falesuesue fofo fofo.
Lona lua, POCT (Point-of-care Testing) e lelei pisinisi.
2022, e tatau ona IVD county taua tausaga, malo malo le lumanaʻi!
Ia Mati 2021, Roche diagnostics Saina ma WEGO vaega faalauiloa le faiga faapaaga, o le itu e lua na amata galulue aloaia i le tulaga o in vitro suʻesuʻega , faalauiloaina le tulaga atoa o Saina alamanuia faafomai ina ia aumaia i luga o tulaga faava o malo, manuia ai le tele o gasegase.
a8a9


Taimi meli: Feb-24-2022