ʻO nā wahi a me nā mea maikaʻi o nā paneli hoʻopaʻa leo polyester fiber

I kēia manawa, ʻoi aku ka nui o ka hoʻohana ʻia ʻana o nā panela leo polyester fiber, e hoʻolauna ka mea hoʻoponopono iā ʻoe i nā wahi kūpono, e like me: studio recording, studio broadcasting, conference room, radio stations, offices area, hotels and so on.

ʻO nā wahi a me nā mea maikaʻi o nā paneli hoʻopaʻa leo polyester fiber

ʻO ka hoʻomaka ʻana i nā pono o ka polyester fiber sound-absorbing panels

1. Maikaʻi ka leo absorption hana: ka leo hoemi coefficient ma kahi o 0.8 a 1.10.

2. Nani ka hoʻonani: Hiki ke koho ʻia nā ʻumi o nā kala ma ka makemake, a hiki ke hui ʻia i loko o nā ʻano like ʻole, a aia kekahi mau ʻano like ʻole e koho ai.

3. Maʻalahi e mālama: e hoʻohana wale i kahi mea hoʻomaʻemaʻe a holoi paha iā ia, maʻalahi loa ka mālama ʻana.

4. He maʻalahi a maʻalahi ke kūkulu ʻana: hiki ke ʻoki ʻia ma ka makemake, hoʻokaʻawale a hui pū ʻia, a hoʻopili pololei ʻia i ka paia

5. Palekana: ʻO ka polyester fiber sound-absorbing board he māmā i ke kaumaha, aʻaʻole e hana i nā'āpana a iʻole nā'āpana e like me kekahi mau mea brittle e like me ka papa gypsum perforated a me ka papa puʻupuʻu cement fiber ma hope o ka pōʻinoʻia e ka hopena, i mea e pale ai i ka pōʻino weliweli. o ka haule ana.

6. Ka palekana o ke kaiapuni: ho'āʻoʻia e nā keʻena moku'āina kūpono, hiki ke hoʻohana ponoʻia no nā koi hoʻonani o loko.

7. ʻO ka lapalapa ahi a me ka lapalapa ahi: Ua ho'āʻoʻia ka polyester fiber sound-absorbing board e ka ho'āʻo ahi o ka'āina ma nā palena ahi, a ua kūpono ia i nā koi o ka pae'āina GB8624B1.


Ka manawa kau: Apr-22-2022