Panel Akustik

  • Stadium Room Perforated acoustic panel

    Panel Stadion Panel akustik berlubang

    Panel akustik berlubang digawe saka borad MDF sing berkualitas tinggi lan nduweni fungsi lingkungan, tahan api lan tahan banyu sing luar biasa. macem-macem warna lan choise rampung bisa ngatasi kabeh syarat akustik lan dekrasi pelanggan. dibandhingake karo panel akustik alur, panel kayu perforated duwe pengaruh sing luwih apik marang efek.

  • Eco Ceiling And Wall Acoustic panel wood

    Langit-langit Eco Lan Kayu panel akustik tembok

    Kayu panel akustik digawe saka MDF borad kanthi kualitas dhuwur lan nduweni fungsi lingkungan, tahan api lan tahan banyu sing luar biasa. macem-macem warna lan choise rampung bisa ngatasi kabeh syarat akustik lan dekrasi pelanggan. dibandhingake karo panel akustik alur, panel kayu perforated duwe pengaruh sing luwih apik marang efek.

  • Sound Absorbing MDF wooden panels

    Panel kayu MDF sing nyerep swara

    Panel kayu MDF digawe saka papan MDF sing berkualitas. Miturut syarat akustik lan dekorasi pelanggan, panel akustik kayu alur bisa dilengkapi fungsi lingkungan, tahan api lan tahan banyu sing luar biasa, bisa uga nganggo macem-macem warna lan pilihan pungkasan.

  • Wood ceiling panel,acoustic wood

    Panel langit-langit kayu, kayu akustik

    Panel langit-langit kayu, kayu akustik minangka slot ngarep, irisan ing sisih mburi panel resonansi material berlubang sing nduweni performa akustik frekuensi rendah sing apik. Iki digunakake kanthi akeh ing dekorasi omah lan tampilan jendela komersial. Kanthi panel iki, kita bisa urip ing papan sing cukup bisa nggawa rasa seneng sing luwih kepenak. Kamar kanthi panel iki uga nuduhake rasa sing gedhe ing pihak sing duwe.

  • Interior decorative mdf Timber acoustic panel

    Panel akustik kayu mdf dekorasi interior

    Panel akustik kayu minangka slot ngarep, irisan sisih mburi panel resonansi material berlubang sing nduweni performa akustik frekuensi rendah sing apik. Iki digunakake kanthi akeh ing dekorasi omah lan tampilan jendela komersial. Kanthi panel iki, kita bisa urip ing papan sing cukup bisa nggawa rasa seneng sing luwih kepenak. Kamar kanthi panel iki uga nuduhake rasa sing gedhe ing pihak sing duwe.

  • Wood wool insulation, wood wool acoustic panel, wood wool

    Isolasi wol kayu, panel akustik wol kayu, wol kayu

    Isolasi wol kayu, panel akustik wol kayu, wol kayu saiki dadi pemimpin ing kategori produk panel akustik sing ramah lingkungan, performa tinggi, lan hemat biaya. Panel akustik serat kayu iki bisa digunakake kanthi nyerep swara nalika insulasi termal; kanthi ekologis, wol akustik gampang diproduksi; lan panel kasedhiya ing macem-macem ukuran lan warna sing bisa dirancang supaya meh kabeh dekorasi.

    Panel serat kayu semen sing ramah lingkungan iki ora mung nyengkuyung ruangan kanthi macem-macem desain, nanging panel wol kayu akustik uga nyuda kumandhang lan gema liwat panyerepan swara. Papan wol kayu bisa ngowahi estetika lan akustik ing sembarang ruang interior.

     

  • Wood wool cement board, wood wool board, wood wool slabs

    Papan semen wol kayu, papan wol kayu, lempengan wol kayu

    Papan semen wol kayu, papan wol kayu, lempengan wol kayu digawe saka 65% serat kayu poplar alami dicampur karo 35% semen portland, sing nduweni fitur tahan banting lan dekorasi sing apik. Gaya dekorasi modern saka panel akustik semen kayu wis wareg karo umume wong. Ana jinis warna sing bisa dipilih, grafik warna Vinco ditawakake minangka referensi. Panel akustik semen kayu digunakake banget kanggo ruang referensi, ruang pameran, ruang rapat.

  • Decorative 3d wall panels, acoustic soundproof, acoustic wall

    Panel tembok 3d hiasan, kedap suara akustik, tembok akustik

    Panel tembok 3d hiasan, kedap suara akustik, tembok akustik
    Panel akustik iki digawe saka serat poliester 100%. Materi iki bisa didaur ulang 100%. Kuwat, gampang digunakake, gampang diproses, bisa digawe macem-macem bentuk miturut macem-macem kabutuhane. Informasi ing ngisor iki minangka panel akustik standar sing bisa kita potong kanthi cara sing cocog amarga kebutuhan klien.

  • Acoustic panel soundproofing, acoustic wall tile, acoustic wall panel

    Kalis panel audio akustik, ubin tembok akustik, panel tembok akustik

    nyuda swara kanthi kapadhetan dhuwur
    serat poliester digawe kanthi bentuk katun kepompong kanthi teknologi tinggi panas sing koefisien penyerapan swara paling dhuwur nganti 0,9.
    tekstur bahan alami sing kasedhiya kanggo macem-macem gaya dekorasi gaya modern.

  • Absorbing panel, 3d acoustic panel, absorbing materials, soundproof wall panels

    Panel nyerep, panel akustik 3d, bahan nyerep, panel tembok kalis swara

    Pangurangan swara kanthi kapadhetan dhuwur.

    Serat poliester digawe kanthi bentuk katun kepompong kanthi teknologi tinggi panas, koefisien penyerapan swara paling dhuwur nganti 0,9.

    Tekstur bahan alami sing kasedhiya kanggo macem-macem gaya dekorasi gaya modern.

  • Acoustical surfaces, 3d wall panel, acoustic tiles, acoustic absorption panel

    Lumahing akustik, panel tembok 3d, ubin akustik, panel penyerapan akustik

    Lumahing akustik, panel tembok 3d, ubin akustik, panel penyerapan akustik digawe saka poliester 100%, kanthi proses peninju jarum. Proses produksi pancen fisik & ramah lingkungan, ora ana banyu sampah, emisi, sampah,. ora ana perekat, Sipat keropos panel akustik nggawe swara serap & insulatif termal.
    Panel akustik PET kita Ora beracun, non-alergenik, ora iritasi lan ora ngemot pengikat formaldehida lan tahan banteng banget (NRC: 0,85).

  • Acoustic room, fabric wall panels, fabric wrapped acoustic panels, acoustic of sound

    Kamar akustik, panel tembok kain, panel akustik kebungkus kain, swara akustik

    Kamar akustik, panel tembok kain, panel akustik sing dibungkus kain, swara akustik duwe spektrum penyerapan swara sing amba lan koefisien nyerep akustik sing dhuwur, lan efek panyerepan swara sing luwih apik kanggo frekuensi sing sedheng, medium lan dhuwur. Tahan suhu dhuwur, tahan beku, lan tuwa, resistensi minangka ciri kualitas utama panel akustik kain. Karakteristik kasebut entuk macem-macem aplikasi panel akustik kain.
    Tingkat perlindungan geni tekan level B nasional, lan perlindungan lingkungan yaiku level E1 nasional. Kanthi fleksibilitas sing apik, panel akustik kain digawe saka bahan alus.