sopo vinco

  • about

Bahan-bahan Soundproofing Shenzhen Vinco Co., Ltd khusus kanggo bahan-bahan kalis suwene suwene pirang-pirang taun lan nyedhiyakake R&D, produksi, penjualan lan layanan sawise-penjualan produk.

Produk Vinco nutupi partisi Kegiatan, panel sounproofing, busa kedap suara, kedap suara ing dinding, kedap suara, lantai langit-langit, kedap suara

Vinco fokus ing kekuwatan lokal nalika ndeleng dunya, duo kanggo inovasi sing kuat, kualitas andal lan kinerja biaya tinggi, produk-produk Vinco pancen disenengi para pelanggan.

  • about

Kita duwe set mesin kontrol komputer kanthi otomatis lan tenaga teknis profesional kanggo njamin produk kanthi kualitas dhuwur. Adol taunan bisa nganti 500.000 meter persegi Bahan Soundproofing, produk akustik, partisi sing bisa dipindhah, Bahan Komposit. Sugeng rawuh ing pabrik kanggo nggawe hubungan kerja sama bisnis jangka panjang. Kita bakal menehi layanan paling apik, kualitas apik lan rega kompetitif.

  • about

Riwayat pangembangan

• 2015 — Ekspansi skala produksi, penjualan saben wulan luwih saka 200.000 meter persegi bahan akustik

• 2012 — Perusahaan duwe puluhan laporan tes akustik.

• 2011 — Produk perusahaan didol ing saindenging jagad.

• 2009 — Sertifikasi Entuk SGS, CE, CMA, ilac-MRA, CNAS.

• 2007 — Pembukaan pabrik Bahan Soundproofing Vinco ing Shenzhen lan miwiti produksi akeh.

• 2003 - Nggawe perusahaan bahan kedap suara Shenzhen Vinco.

  • about

Kualitas minangka salah sawijining prioritas utama.

Tingkatake level manajemen kanthi terus-terusan supaya pelanggan yakin.

Ngontrol kanthi ketat miturut standar kanggo njamin 100% kualitas kualitas kiriman sing berkualitas.

√ SGS         √ CE

  • about

Sesanti:Dadi kanca dipercaya pelanggan global. Kanggo nyedhiyakake nilai maksimal kanggo pelanggan, karyawan lan pemegang saham.

 

Misi: Kanggo nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi, tepat waktu lan memuaskan kanggo manufaktur panel lan akustik.

industri sing digunakake kanggo kita

Produk Vinco nutupi partisi Kegiatan, panel sounproofing, busa kedap suara, kedap suara ing dinding, kedap suara, langit-langit, langit-langit pipa, panel akustik, isolasi akustik, panel nyerep swara, bahan isolasi, busa sing nyerep swara lan liya-liyane.

 

kepiye carane

paseksen