Baffle akustik

  • Ceiling clouds, suspended acoustic panel

    Awan langit-langit, panel akustik sing digantung

    Awan langit-langit, panel akustik sing digantung digawe saka katun akustik anti-geni kerapatan tinggi ing njero bingkai resin, kain ing njaba bungkus cetakan aluminium paten lan paten ing njaba. Baffle akustik digunakake kanthi umum kanggo gymnasium, perpustakaan, aula multi fungsi, stadion, aula pameran, aula konser, stasiun sepur, metro, bandara, lsp. Ukuran baffle akustik biasa yaiku 1200 * 600mm, 600 * 600mm, ukuran lan kekandelan bisa disesuaikan. Baffle akustik duwe fitur kanggo ngilangi kumandhang, nyuda gelombang swara lan ningkatake lingkungan akustik.

  • Acoustic Clouds hanging baffles

    Awan akustik nggantung baffle

    Awan akustik nggantung baffle digawe saka katun akustik anti-geni kanthi kerapatan tinggi ing bingkai resin, kain ing njaba bungkus cetakan aluminium paten lan paten ing njaba. Baffle akustik digunakake kanthi umum kanggo gymnasium, perpustakaan, aula multi fungsi, stadion, aula pameran, aula konser, stasiun sepur, metro, bandara, lsp. Ukuran baffle akustik biasa yaiku 1200 * 600mm, 600 * 600mm, ukuran lan kekandelan bisa disesuaikan. Baffle akustik duwe fitur kanggo ngilangi kumandhang, nyuda gelombang swara lan ningkatake lingkungan akustik.

  • Ceiling baffles, acoustic hanging panels

    Plafon langit-langit, panel gantung akustik

    Plafon langit-langit, panel gantung akustik digawe saka katun akustik anti-geni kanthi kerapatan tinggi ing bingkai resin, kain ing njaba bungkus cetakan aluminium paten lan paten ing njaba. Baffle akustik digunakake kanthi umum kanggo gymnasium, perpustakaan, aula multi fungsi, stadion, aula pameran, aula konser, stasiun sepur, metro, bandara, lsp. Ukuran baffle akustik biasa yaiku 1200 * 600mm, 600 * 600mm, ukuran lan kekandelan bisa disesuaikan. Baffle akustik duwe fitur kanggo ngilangi kumandhang, nyuda gelombang swara lan ningkatake lingkungan akustik.