Ngatërresat akustike

 • Ceiling clouds, suspended acoustic panel

  Retë e tavanit, panel akustik i pezulluar

  Retë e tavanit, paneli akustik i pezulluar është bërë prej pambuku akustik me densitet të lartë brenda me kornizë rrëshire përreth, pëlhurë jashtë të paketuar dhe kornizë të patentuar të mykut jashtë. Përzierja akustike përdoret gjerësisht për gjimnazin, bibliotekën, sallën shumëfunksionale, stadiumin, sallën e ekspozitave, sallën e koncerteve, stacionin hekurudhor, metro, aeroportin, etj. Madhësitë e rregullta të shufrës akustike janë 1200*600mm, 600*600mm, madhësia dhe trashësia mund të personalizohet. Përzierja akustike ka karakteristika të eliminimit të jehonës, zvogëlimit të valës së zërit dhe përmirësimit të mjedisit akustik.

 • Acoustic Clouds hanging baffles

  Retë akustike të varura nga shufrat

  Rufat akustike të varura janë bërë nga pambuku akustik me densitet të lartë brenda me kornizë rrëshire përreth, pëlhurë jashtë të paketuar dhe kornizë të patentuar të mykut jashtë. Përzierja akustike përdoret gjerësisht për gjimnazin, bibliotekën, sallën shumëfunksionale, stadiumin, sallën e ekspozitave, sallën e koncerteve, stacionin hekurudhor, metro, aeroportin, etj. Madhësitë e rregullta të shufrës akustike janë 1200*600mm, 600*600mm, madhësia dhe trashësia mund të personalizohet. Përzierja akustike ka karakteristika të eliminimit të jehonës, zvogëlimit të valës së zërit dhe përmirësimit të mjedisit akustik.

 • Ceiling baffles, acoustic hanging panels

  Mbështjellëset e tavanit, panele akustike të varura

  Mbështjellëset e tavanit, panelet e varura akustike janë bërë nga pambuk akustik kundër zjarrit me densitet të lartë brenda me kornizë rrëshire përreth, pëlhurë jashtë paketuar dhe kornizë të patentuar të mykut jashtë. Përzierja akustike përdoret gjerësisht për gjimnazin, bibliotekën, sallën shumëfunksionale, stadiumin, sallën e ekspozitave, sallën e koncerteve, stacionin hekurudhor, metro, aeroportin, etj. Madhësitë e rregullta të shufrës akustike janë 1200*600mm, 600*600mm, madhësia dhe trashësia mund të personalizohet. Përzierja akustike ka karakteristika të eliminimit të jehonës, zvogëlimit të valës së zërit dhe përmirësimit të mjedisit akustik.