Panel akustik prej druri

 • Stadium Room Perforated acoustic panel

  Dhoma e Stadiumit Paneli akustik i shpuar

  Paneli akustik i shpuar është bërë nga borad MDF me cilësi të lartë dhe ka funksione të jashtëzakonshme mjedisore, kundër zjarrit dhe funksione të papërshkueshme nga uji. ngjyrat e ndryshme dhe zgjedhja e përfundimit mund të ngatërrojnë të gjitha kërkesat akustike dhe dekoruese të klientit. në krahasim me panelin akustik me groove, paneli prej druri i shpuar ka ndikim më të mirë kundër efektit.

 • Eco Ceiling And Wall Acoustic panel wood

  Eco Tavan dhe Mur Dru i panelit akustik

  Druri i panelit akustik është bërë nga borad MDF me cilësi të lartë dhe ka funksione të jashtëzakonshme mjedisore, retardante të flakës dhe funksione të papërshkueshme nga uji. ngjyrat e ndryshme dhe zgjedhja e përfundimit mund të ngatërrojnë të gjitha kërkesat akustike dhe dekoruese të klientit. në krahasim me panelin akustik me groove, paneli prej druri i shpuar ka ndikim më të mirë kundër efektit.

 • Sound Absorbing MDF wooden panels

  Panele druri MDF thithëse të shëndoshë

  Panelet prej druri MDF janë bërë nga pllaka MDF me cilësi të lartë. Sipas kërkesës akustike dhe dekoruese të klientit, paneli ynë akustik i drurit me groove mund të pajiset me funksion të jashtëzakonshëm mjedisor, retardant të flakës dhe të papërshkueshëm nga uji, madje edhe me ngjyra të ndryshme dhe zgjedhje përfundimi.

 • Wood ceiling panel,acoustic wood

  Paneli i tavanit prej druri, druri akustik

  Paneli i tavanit prej druri, druri akustik është një çarë e përparme, e çarë pjesën e pasme të panelit të rezonancës së materialit të shpuar i cili ka një performancë të mirë akustike me frekuencë të ulët. Përdoret gjerësisht në dekorimin e shtëpive dhe shfaqjet komerciale të dritareve. Me këtë panel, ne mund të jetojmë në një vend mjaft të krahasueshëm që mund të na sjellë kënaqësi më të rehatshme. Një dhomë me këtë panel gjithashtu tregon shijen e lartë të pronarit.

 • Interior decorative mdf Timber acoustic panel

  Mdf dekorative e brendshme Paneli akustik i drurit

  Paneli akustik i drurit është një çarë e përparme, e çarë në pjesën e pasme të panelit të rezonancës së materialit të shpuar i cili ka një performancë të mirë akustike me frekuencë të ulët. Përdoret gjerësisht në dekorimin e shtëpive dhe shfaqjet komerciale të dritareve. Me këtë panel, ne mund të jetojmë në një vend mjaft të krahasueshëm që mund të na sjellë kënaqësi më të rehatshme. Një dhomë me këtë panel gjithashtu tregon shijen e lartë të pronarit.