Kabinë e papërshkueshme nga zëri

  • Akustikë kornizë, mjaft kabinë, kabinë zyre

    Akustikë kornizë, mjaft kabinë, kabinë zyre

    Është më shumë se një kabinë e papërshkueshme nga zëri.Ajo është fleksibël dhe e lëvizshme Soundproof Silence Booth plotëson nevojën tuaj për dizajn krijues të hapësirës.Është bërë nga alumini i aviacionit, panele të përbërë nga karboni dhe xhami i kalitur që përdoret për ndarjen e trenave të metrosë. Për montim përdoret vetëm një lloj fiksuesish.Ajri në kabinë rifreskohet 100% në çdo tre minuta.Përdoret gjerësisht në recepsion, kabinë telefonike, sallë takimesh, zyrë, rimbushje, etj.

  • Kabinë akustike, bishtaja akustike e zyrës, mbajtësja e privatësisë

    Kabinë akustike, bishtaja akustike e zyrës, mbajtësja e privatësisë

    Paraqitja e zyrës në shumicën e kompanive është projektuar me ndarje të hapura aktualisht.Është më pak kufizim në krahasim me zyrat tradicionale.Megjithatë, privatësia personale duhet të sakrifikohet në një zyrë të hapur projektimi.Për shembull, biseda juaj me klientin në telefon mund të dëgjohet lehtësisht nga kolegët tuaj edhe pse ata nuk e kanë ndërmend.Për më tepër, produktiviteti juaj do të ulet në një mjedis kaq të zhurmshëm.Imagjinoni që po përgatitni një prezantim të rëndësishëm për klientët dhe shefin tuaj dhe kolegu juaj është në një telefonatë pranë jush.