Kati i palestrës

 • Dyshekë që thithin zërin, Tapet i papërshkueshëm nga zëri, Dysheme gome për palestër

  Dyshekë që thithin zërin, Tapet i papërshkueshëm nga zëri, Dysheme gome për palestër

  Tapeti gome i ndalimit të ujit dhe kundër rrëshqitjes përdoret për kontrollin e zërit dhe dridhjeve.Fletët e zbutjes së zërit ofrojnë faktorë të lartë akustik, ato janë jo të rrezikshme, jo toksike dhe rezistente ndaj ujit dhe vajrave minerale.Aplikimet standarde përfshijnë kanalet e ventilimit, pleshtat, rojet e makinerisë, varkat, autobusët, kompresorët e ajrit dhe mbylljet e gjeneratorëve.Ato mund të përdoren gjerësisht në dyshemenë e palestrës dhe në dyshemenë e dhomës së fëmijëve në mënyrë që të reduktojnë zhurmën dhe të ofrojnë një vend të sigurt për fëmijët e vegjël.

 • Dyshemeja gome e palestrës në garazh, dyshekë izolues të zërit, dyshek akustik

  Dyshemeja gome e palestrës në garazh, dyshekë izolues të zërit, dyshek akustik

  Dyshemeja gome e palestrës së garazhit, dyshekët izolues të zërit, tapeti akustik përdoret për kontrollin e zërit dhe dridhjeve.Fletët e zbutjes së zërit ofrojnë faktorë të lartë akustik, ato janë jo të rrezikshme, jo toksike dhe rezistente ndaj ujit dhe vajrave minerale.Aplikimet standarde përfshijnë kanalet e ventilimit, pleshtat, rojet e makinerisë, varkat, autobusët, kompresorët e ajrit dhe mbylljet e gjeneratorëve.Ato mund të përdoren gjerësisht në dyshemenë e palestrës dhe në dyshemenë e dhomës së fëmijëve në mënyrë që të reduktojnë zhurmën dhe të ofrojnë një vend të sigurt për fëmijët e vegjël.

 • Dyshekë palestër, dyshekë akustike gome, dyshekë ekstreme

  Dyshekë palestër, dyshekë akustike gome, dyshekë ekstreme

  Dyshemeja jonë e mbështjellë prej gome ofron qëndrueshmëri superiore, të përshtatshme si për aplikime të brendshme ashtu edhe për ato të jashtme.Ky dysheme është ideal për sipërfaqet që kërkojnë elasticitet, thithjen e goditjeve dhe zërit dhe tërheqje.Roletat e zeza të ngurta premium janë gjithashtu të disponueshme me fletë të theksuara me ngjyra në një gamë ngjyrash dhe në trashësi të ndryshme për të përmbushur nevojat tuaja specifike.

 • Roll dyshemeje prej gome, rezistente ndaj zërit prej gome, nënshtresë e papërshkueshme nga zëri

  Roll dyshemeje prej gome, rezistente ndaj zërit prej gome, nënshtresë e papërshkueshme nga zëri

  Rrotull i dyshemesë prej gome, rezistent ndaj zërit prej gome, nënshtresë e papërshkueshme nga zëri përdoret për kontrollin e zërit dhe dridhjeve.Fletët e zbutjes së zërit ofrojnë faktorë të lartë akustik, ato janë jo të rrezikshme, jo toksike dhe rezistente ndaj ujit dhe vajrave minerale.Aplikimet standarde përfshijnë kanalet e ventilimit, pleshtat, rojet e makinerisë, varkat, autobusët, kompresorët e ajrit dhe mbylljet e gjeneratorëve.Ato mund të përdoren gjerësisht në dyshemenë e palestrës dhe në dyshemenë e dhomës së fëmijëve në mënyrë që të reduktojnë zhurmën dhe të ofrojnë një vend të sigurt për fëmijët e vegjël.