Izolimi i shkumës

 • Pyramid acoustic foam, foam sound panel

  Shkumë akustike piramidale, panel i shëndoshë shkumë

  * E shkëlqyeshme për trajtimin e tingullit në mure në studion ose zyrën tuaj - Për përdorim në studiot e regjistrimit, dhomat e kontrollit, Zyrat në shtëpi.

  studiot, teatrot e argëtimit në shtëpi, Zyrat e Shtëpisë.
  * Ulni zhurmën dhe jehonën e padëshiruar - Panelet ndihmojnë në zvogëlimin e jehonës, jehonës së valëzimit, reflektimeve akustike të padëshirueshme, të padëshiruara.
  zhurmat dhe janë më të mirat për dhoma të vogla dhe të mesme, dhoma teatri, studio regjistrimi, kisha ose zyra.
  * Bëni regjistrim audio dhe video me cilësi më të lartë - Përmirësoni cilësinë tuaj audio në çast duke zvogëluar zhurmën dhe jehonën në sfond.
  gjatë regjistrimit të zërit tuaj, muzikës, intervistave, podkasteve ose videove në YouTube.
  * Përdorni për të trajtuar në vend një studio profesionale ose regjistrimi në shtëpi, zyrë komerciale ose në shtëpi, hapësirë ​​provash ose teatër në shtëpi. Lehtë për të
  formë dhe prerë në madhësi, ndryshimi nuk do të ndikojë në performancën.

 • Egg Foam, acoustic foam panels

  Shkumë veze, panele akustike me shkumë

  * E shkëlqyeshme për trajtimin e tingullit në mure në studion ose zyrën tuaj- Për përdorim në studiot e regjistrimit, dhomat e kontrollit, Zyrat në shtëpi
  studiot, teatrot e argëtimit në shtëpi, Zyrat e Shtëpisë.

  * Ulja e zhurmës dhe jehonës së padëshiruar- Panelet ndihmojnë në zvogëlimin e jehonës, jehonës së valëzimit, reflektimeve akustike të padëshirueshme, të padëshiruara
  zhurmat dhe janë më të mirat për dhoma të vogla dhe të mesme, dhoma teatri, studio regjistrimi, kisha ose zyra.

  * Bëni regjistrim audio dhe video me cilësi më të lartë- Përmirësoni cilësinë tuaj audio në çast duke zvogëluar zhurmën dhe jehonën në sfond
  gjatë regjistrimit të zërit tuaj, muzikës, intervistave, podkasteve ose videove në YouTube.

  * Përdorni për të trajtuar në vend një studio profesionale ose regjistrimi në shtëpi, zyrë komerciale ose në shtëpi, hapësirë ​​provash ose teatër në shtëpi. Lehtë për të
  formë dhe prerë në madhësi, ndryshimi nuk do të ndikojë në performancën.

 • Sound Absorbing Foam, studio sound proof

  Shkumë thithëse e tingullit, dëshmi e zërit në studio

  * E shkëlqyeshme për trajtimin e tingullit në mure në studion ose zyrën tuaj - Për përdorim në studiot e regjistrimit, dhomat e kontrollit, Zyrat në shtëpi
  studiot, teatrot e argëtimit në shtëpi, Zyrat e Shtëpisë.

  * Ulni zhurmën dhe jehonën e padëshiruar - Panelet ndihmojnë në zvogëlimin e jehonës, jehonës së valëzimit, reflektimeve akustike të padëshirueshme, të padëshiruara
  zhurmat dhe janë më të mirat për dhoma të vogla dhe të mesme, dhoma teatri, studio regjistrimi, kisha ose zyra.

  * Bëni regjistrim audio dhe video me cilësi më të lartë - Përmirësoni cilësinë tuaj audio në çast duke zvogëluar zhurmën dhe jehonën në sfond
  gjatë regjistrimit të zërit tuaj, muzikës, intervistave, podkasteve ose videove në YouTube.

  * Përdorni për të trajtuar në vend një studio profesionale ose regjistrimi në shtëpi, zyrë komerciale ose në shtëpi, hapësirë ​​provash ose teatër në shtëpi. Lehtë për të
  formë dhe prerë në madhësi, ndryshimi nuk do të ndikojë në performancën.

 • Bass Trap, studio foam

  Kurthi i Basit, shkumë në studio

  * E shkëlqyeshme për trajtimin e tingullit në mure në studion ose zyrën tuaj- Për përdorim në studiot e regjistrimit, dhomat e kontrollit, Zyrat në shtëpi
  studiot, teatrot e argëtimit në shtëpi, Zyrat e Shtëpisë.

  * Ulja e zhurmës dhe jehonës së padëshiruar- Panelet ndihmojnë në zvogëlimin e jehonës, jehonës së valëzimit, reflektimeve akustike të padëshirueshme, të padëshiruara
  zhurmat dhe janë më të mirat për dhoma të vogla dhe të mesme, dhoma teatri, studio regjistrimi, kisha ose zyra.

  * Bëni regjistrim audio dhe video me cilësi më të lartë - Përmirësoni cilësinë tuaj audio në çast duke zvogëluar zhurmën dhe jehonën në sfond
  gjatë regjistrimit të zërit tuaj, muzikës, intervistave, podkasteve ose videove në YouTube.

  * Përdorni për të trajtuar në vend një studio profesionale ose regjistrimi në shtëpi, zyrë komerciale ose në shtëpi, hapësirë ​​provash ose teatër në shtëpi. Lehtë për të
  formë dhe prerë në madhësi, ndryshimi nuk do të ndikojë në performancën.

 • Hexagon shape Acoustic foam patterns

  Formë gjashtëkëndore Modele të shkumës akustike

  * E shkëlqyeshme për trajtimin e tingullit në mure në studion ose zyrën tuaj- Për përdorim në studiot e regjistrimit, dhomat e kontrollit, Zyrat në shtëpi
  studiot, teatrot e argëtimit në shtëpi, Zyrat e Shtëpisë.

  * Ulni zhurmën dhe jehonën e padëshiruar - Panelet ndihmojnë në zvogëlimin e jehonës, jehonës së valëzimit, reflektimeve akustike të padëshirueshme, të padëshiruara
  zhurmat dhe janë më të mirat për dhoma të vogla dhe të mesme, dhoma teatri, studio regjistrimi, kisha ose zyra.

  * Bëni regjistrim audio dhe video me cilësi më të lartë- Përmirësoni cilësinë tuaj audio në çast duke zvogëluar zhurmën dhe jehonën në sfond
  gjatë regjistrimit të zërit tuaj, muzikës, intervistave, podkasteve ose videove në YouTube.

  * Përdorni për të trajtuar në vend një studio profesionale ose regjistrimi në shtëpi, zyrë komerciale ose në shtëpi, hapësirë ​​provash ose teatër në shtëpi. Lehtë për të
  formë dhe prerë në madhësi, ndryshimi nuk do të ndikojë në performancën.

 • Acoustic sheets, acoustic material

  Fletë akustike, material akustik

  * E shkëlqyeshme për trajtimin e tingullit në mure në studion ose zyrën tuaj- Për përdorim në studiot e regjistrimit, dhomat e kontrollit, Zyrat në shtëpi
  studiot, teatrot e argëtimit në shtëpi, Zyrat e Shtëpisë.

  * Ulni zhurmën dhe jehonën e padëshiruar - Panelet ndihmojnë në zvogëlimin e jehonës, jehonës së valëzimit, reflektimeve akustike të padëshirueshme, të padëshiruara
  zhurmat dhe janë më të mirat për dhoma të vogla dhe të mesme, dhoma teatri, studio regjistrimi, kisha ose zyra.

  * Bëni regjistrim audio dhe video me cilësi më të lartë - Përmirësoni cilësinë tuaj audio në çast duke zvogëluar zhurmën dhe jehonën në sfond
  gjatë regjistrimit të zërit tuaj, muzikës, intervistave, podkasteve ose videove në YouTube.

  * Përdorni për të trajtuar në vend një studio profesionale ose regjistrimi në shtëpi, zyrë komerciale ose në shtëpi, hapësirë ​​provash ose teatër në shtëpi. Lehtë për të
  formë dhe prerë në madhësi, ndryshimi nuk do të ndikojë në performancën.

 • Acoustic foam sheets, soundproof padding

  Fletë shkumë akustike, mbushje të papërshkueshme nga zëri

  * E shkëlqyeshme për trajtimin e tingullit në mure në studion ose zyrën tuaj - Për përdorim në studiot e regjistrimit, dhomat e kontrollit, Zyrat në shtëpi
  studiot, teatrot e argëtimit në shtëpi, Zyrat e Shtëpisë.

  * Ulni zhurmën dhe jehonën e padëshiruar - Panelet ndihmojnë në zvogëlimin e jehonës, jehonës së valëzimit, reflektimeve akustike të padëshirueshme, të padëshiruara
  zhurmat dhe janë më të mirat për dhoma të vogla dhe të mesme, dhoma teatri, studio regjistrimi, kisha ose zyra.

  * Bëni regjistrim audio dhe video me cilësi më të lartë - Përmirësoni cilësinë tuaj audio në çast duke zvogëluar zhurmën dhe jehonën në sfond
  gjatë regjistrimit të zërit tuaj, muzikës, intervistave, podkasteve ose videove në YouTube.

  * Përdorni për të trajtuar në vend një studio profesionale ose regjistrimi në shtëpi, zyrë komerciale ose në shtëpi, hapësirë ​​provash ose teatër në shtëpi. Lehtë për të
  formë dhe prerë në madhësi, ndryshimi nuk do të ndikojë në performancën.

 • Acoustic panels soundproofing, polyurethane foam

  Panele akustike izoluese të zërit, shkumë poliuretani

  * E shkëlqyeshme për trajtimin e tingullit në mure në studion ose zyrën tuaj - Për përdorim në studiot e regjistrimit, dhomat e kontrollit, Zyrat në shtëpi
  studiot, teatrot e argëtimit në shtëpi, Zyrat e Shtëpisë.

  * Ulja e zhurmës dhe jehonës së padëshiruar- Panelet ndihmojnë në zvogëlimin e jehonës, jehonës së valëzimit, reflektimeve akustike të padëshirueshme, të padëshiruara
  zhurmat dhe janë më të mirat për dhoma të vogla dhe të mesme, dhoma teatri, studio regjistrimi, kisha ose zyra.

  * Bëni regjistrim audio dhe video me cilësi më të lartë - Përmirësoni cilësinë tuaj audio në çast duke zvogëluar zhurmën dhe jehonën në sfond
  gjatë regjistrimit të zërit tuaj, muzikës, intervistave, podkasteve ose videove në YouTube.

  * Përdorni për të trajtuar në vend një studio profesionale ose regjistrimi në shtëpi, zyrë komerciale ose në shtëpi, hapësirë ​​provash ose teatër në shtëpi. Lehtë për t’u formësuar dhe prerë në madhësi, ndryshimi nuk do të ndikojë në performancën.