Derë e papërshkueshme nga zëri

 • Regjistrim kundër zjarrit Dera e reduktimit të zhurmës

  Regjistrim kundër zjarrit Dera e reduktimit të zhurmës

  Dyert e reduktimit të zhurmës janë bërë përgjithësisht nga materiale shumë të dendura dhe të ngurtë.Këto materiale të dendura dhe të ngurta gjithashtu funksionojnë mirë në reflektimin e zërit në burimin e tij.

  Aftësia e një dere për të reduktuar zhurmën quhet efektiviteti i humbjes së transmetimit të zërit (TL).Sa më i lartë TL, aq më i mirë është rezultati.
  Vlerësimet e klasës së transmetimit të zërit (STC) e zgjidhin këtë problem duke i dhënë një vlerë të vetme performancës akustike për një derë.Sa më e lartë të jetë vlera STC, aq më i mirë është vlerësimi dhe aq më i mirë është performanca.

 • Dyer studioje e papërshkueshme nga zëri me dizajn modern

  Dyer studioje e papërshkueshme nga zëri me dizajn modern

  Dera e studios në përgjithësi është bërë nga materiale shumë të dendura dhe të ngurtë.Këto materiale të dendura dhe të ngurta gjithashtu funksionojnë mirë në reflektimin e zërit në burimin e tij.
  Aftësia e një dere për të reduktuar zhurmën quhet efektiviteti i humbjes së transmetimit të zërit (TL).Sa më i lartë TL, aq më i mirë është rezultati.
  Vlerësimet e klasës së transmetimit të zërit (STC) e zgjidhin këtë problem duke i dhënë një vlerë të vetme performancës akustike për një derë.Sa më e lartë të jetë vlera STC, aq më i mirë është vlerësimi dhe aq më i mirë është performanca.

 • Derë akustike, derë me izolim zëri derë çeliku e papërshkueshme nga zjarri

  Derë akustike, derë me izolim zëri derë çeliku e papërshkueshme nga zjarri

  Paraqitja e zyrës në shumicën e kompanive është projektuar me ndarje të hapura aktualisht.Është më pak kufizim në krahasim me zyrat tradicionale.Megjithatë, privatësia personale duhet të sakrifikohet në një zyrë të hapur projektimi.Për shembull, biseda juaj me klientin në telefon mund të dëgjohet lehtësisht nga kolegët tuaj edhe pse ata nuk e kanë ndërmend.Për më tepër, produktiviteti juaj do të ulet në një mjedis kaq të zhurmshëm.Imagjinoni që po përgatitni një prezantim të rëndësishëm për klientët dhe shefin tuaj dhe kolegu juaj është në një telefonatë pranë jush.