Tavan akustik

  • Panel tavani akustik, pllaka tavani akustike, tavan akustik

    Panel tavani akustik, pllaka tavani akustike, tavan akustik

    Paneli akustik i tavanit, pllaka tavani akustike, pllaka akustike tavani Emri i produktit Panele akustike tavani me fije qelqi Materialet e përbëra lesh tekstil me fije qelqi me densitet të lartë Lyerje speciale sipërfaqësore e laminuar me pëlhurë dekorative tekstil me fije qelqi Madhësia 600*600mm,600*1200mm, madhësia tjetër mund të personalizohet 15mm Trashësia,20mm Dendësia 25 mm 80-120 kg/m3 Ngjyra e bardhë, e zezë Klasa A1 rezistente ndaj zjarrit Funksioni i klasës mjedisore E1 rezistent ndaj zjarrit, absorbues i zërit, rezistent ndaj zërit në formë pllake tavani Squre…

  • Panele tavani i papërshkueshëm nga zëri, panele tavani me tekstil me fije qelqi, pllaka tavani akustike

    Panele tavani i papërshkueshëm nga zëri, panele tavani me tekstil me fije qelqi, pllaka tavani akustike

    Paneli i tavanit i papërshkueshëm nga zëri, panelet e tavanit me tekstil me fije qelqi, pllakat akustike të tavanit janë bërë nga tekstil me fije qelqi me densitet të lartë nga kompozimi sintetik me veshje speciale dhe pëlhurë të hollë tekstil me fije qelqi si përfundim.Madhësitë e rregullta të panelit akustik të tavanit me tekstil me fije qelqi janë 1200*600 mm, të tjerat mund të personalizohen.Trashësia gjithashtu mund të personalizohet.Meqenëse natyra e materialit, rezistenca ndaj zjarrit arrin shkallën A, kjo do të thotë që paneli akustik i tavanit me tekstil me fije qelqi është vetë-shuar nga zjarri.