Pse Vinco

Vinco është furnizuesi juaj i vetëm i materialeve izoluese të zërit.Ofrimi i shërbimeve OEM për klientët në mbarë botën me dizajn ekspertësh, prodhim, zinxhir furnizimi, përmbushje të porosive dhe zgjidhje pas tregut.Me fokusin tonë unik në Procesin e prezantimit të produktit të ri, optimizimi i dizajnit, prokurimi, prodhimi dhe sfidat e testimit mund të identifikohen dhe zgjidhen shpejt.

工厂图

√ Certifikimi: SGS, CE, CMA, ilac-MRA, CNAS.

√ Përvojë e besuar me mbi 18 vjet.

√ Shërbim me një ndalesë, materiale izoluese akustike, shërbim OEM.

√ Nuk ka kërkesë MOQ, Përqendrohuni në Përzierje të Lartë, Vëllim të ulët dhe mesatar.

√ Ofrimi i shërbimit 24-orësh On line.

√ Shërbimi i mostrës është brenda 7 ditëve pune!

√ Prodhimi masiv është brenda 2 javësh!

Vinco----Partneri juaj i materialeve të papërshkueshëm nga zëri në Kinë!