Зошто Винко

Vinco е ваш едношалтерски снабдувач на материјали за изолација од звук.Обезбедување на OEM услуги на светските клиенти со експертски дизајн, производство, синџир на снабдување, исполнување на нарачки и решенија по пазарот.Со нашиот уникатен фокус на Процесот на воведување нов производ, предизвиците за оптимизација на дизајнот, набавките, производството и тестирањето може брзо да се идентификуваат и решат.

工厂图

√ Сертификација: SGS, CE, CMA, ilac-MRA, CNAS.

√ Доверливо искуство со над 18 години.

√ Едношалтерска услуга, материјали за акустична звучна изолација, OEM услуга.

√ Нема барање MOQ, фокусирајте се на висока мешавина, низок и среден волумен.

√ Обезбедување 24-часовна On-line услуга.

√ Услугата за примерок е во рок од 7 работни дена!

√ Масовното производство е во рок од 2 недели!

Винко----Вашиот партнер за звучно изолирани материјали во Кина!