Винил со масовно полнење

 • Винилна звучна бариера со масовно оптоварување, винилна завеса со масовно полнење

  Винилна звучна бариера со масовно оптоварување, винилна завеса со масовно полнење

  Винилна звучна бариера со масовно оптоварување, масовната винилна завеса е помека, поквалитетна и отпорна на кинење.Одлично за употреба во музички студија, под подови, на ѕидови, во подруми и на кое било друго место потребно е намалување на бучавата.MlV бариерата за бучава делува како рефлектирачка бариера и го намалува звукот од напуштање на границите на просторот.Кога звучните бранови стапуваат во контакт со површина, нивната енергија предизвикува вибрации.Поради квалитетот на флексибилноста на MLV, тој прави одлична бариера од вибрации, со што го спречува преносот на звукот.

 • MLV, MLV звучна изолација

  MLV, MLV звучна изолација

  Шумоизолацијата MLV, MLV е одлична бариера за намалување на преносот на звук и ефикасно ја намалува несаканата бучава.Одлично за употреба во музички студија, под подови, на ѕидови, во подруми и на кое било друго место потребно е намалување на бучавата.MlV бариерата за бучава делува како рефлектирачка бариера и го намалува звукот од напуштање на границите на просторот.Кога звучните бранови стапуваат во контакт со површина, нивната енергија предизвикува вибрации.Поради квалитетот на флексибилноста на MLV, тој прави одлична бариера од вибрации, со што го спречува преносот на звукот.

 • Винил со масовно полнење за звучна изолација

  Винил со масовно полнење за звучна изолација

  Винил со масовно полнење за звучна изолација е помек, поквалитетен и отпорен на кинење.Одлично за употреба во музички студија, под подови, на ѕидови, во подруми и на кое било друго место потребно е намалување на бучавата.MlV бариерата за бучава делува како рефлектирачка бариера и го намалува звукот од напуштање на границите на просторот.Кога звучните бранови стапуваат во контакт со површина, нивната енергија предизвикува вибрации.Поради квалитетот на флексибилноста на MLV, тој прави одлична бариера од вибрации, со што го спречува преносот на звукот.

 • Винилна ограда со оптоварување на отворено

  Винилна ограда со оптоварување на отворено

  *Толерантно на ултравиолетово зрачење *Отпорност на кинење *Водоотпорно *Може да се рециклира

  Винилната ограда со масовно оптоварување се рафинира со EPDM гума и други органски минерали во согласност со одреден процент, многу тенка, но тешка.MLV е безбедна, еколошка и без мирис, нетоксична бучава бариера дизајнирана да виси како слаба маса во различни апликации за звучна изолација. Кој е доста добар звучен изолациски материјал може ефикасно да го инхибира ширењето на различни вибрации за да го намали преносот на бучава помеѓу изворот на звукот и дестинацијата.

 • Винил со масовно полнење 2lb, винил бариера

  Винил со масовно полнење 2lb, винил бариера

  Винилната бариера со масовно оптоварување од 2 lb делува како рефлектирачка звучна изолација што ги намалува звучните бранови, ги задушува вибрациите и ја пригушува акустиката каде и да е инсталирана.MLV е одлична бариера за намалување на преносот на звук и ефикасно го намалува несаканиот шум.Одлично за употреба во музички студија, под подови, на ѕидови, во подруми и на кое било друго место потребно е намалување на бучавата.MlV бариерата за бучава делува како рефлектирачка бариера и го намалува звукот од напуштање на границите на просторот.Кога звучните бранови стапуваат во контакт со површина, нивната енергија предизвикува вибрации.Поради квалитетот на флексибилноста на MLV, тој прави одлична бариера од вибрации, со што го спречува преносот на звукот.