Дрвена акустична плоча

 • Внатрешен декоративен мдф Дрвени акустични панели

  Внатрешен декоративен мдф Дрвени акустични панели

  Дрвената акустична плоча е преден отвор, со пресече на задната страна на резонантниот панел со перфориран материјал кој има добри акустични перформанси со ниска фреквенција.Широко се користи во декорација на куќи и комерцијални излози.Со овој панел, можеме да живееме на слично место кое може да ни донесе поудобно уживање.Собата со овој панел го покажува и високиот вкус на сопственикот.

 • Дрвена таванска плоча, акустично дрво

  Дрвена таванска плоча, акустично дрво

  Дрвена таванска плоча, акустичното дрво е преден отвор, го пресекува задниот дел на резонантниот панел со перфориран материјал кој има добри акустични перформанси со ниска фреквенција.Широко се користи во декорација на куќи и комерцијални излози.Со овој панел, можеме да живееме на слично место кое може да ни донесе поудобно уживање.Собата со овој панел го покажува и високиот вкус на сопственикот.

 • Дрвени панели од МДФ што апсорбираат звук

  Дрвени панели од МДФ што апсорбираат звук

  Дрвените панели од МДФ се изработени од висококвалитетна медијапан плоча.Според барањата за акустична и декорација на купувачот, нашата акустична плоча со жлебови дрво може да биде опремена со извонредна еколошка, отпорна на пламен и водоотпорна функција, дури и конзерва со различни бои и избор на завршна обработка.

 • Еко плафон и ѕид Акустична плоча дрво

  Еко плафон и ѕид Акустична плоча дрво

  Акустичната плоча е изработена од висококвалитетна медијапанска плоча и има извонредни еколошки, отпорни на пламен и водоотпорни функции.Различните бои и изборот на завршна обработка може да ги задоволат сите барања за акустична и декорација на купувачот.во споредба со жлебот акустична плоча, перфорираната дрвена плоча има подобро влијание против ефектот.

 • Стадион соба Перфорирана акустична плоча

  Стадион соба Перфорирана акустична плоча

  Перфорираната акустична плоча е изработена од висококвалитетна медијапанска плоча и има извонредни еколошки, отпорни на пламен и водоотпорни функции.Различните бои и изборот на завршна обработка може да ги задоволат сите барања за акустична и декорација на купувачот.во споредба со жлебот акустична плоча, перфорираната дрвена плоча има подобро влијание против ефектот.