Акустична плоча од ткаенина

 • Висечки акустични панели, цена на акустична плоча, ткаенина што апсорбира звук

  Висечки акустични панели, цена на акустична плоча, ткаенина што апсорбира звук

  Висечки акустични панели, цена на акустичен панел, ткаенина што апсорбира звук има широк спектар на апсорпција на звук и висок коефициент на апсорпција на звук и подобар ефект на апсорпција на звук до ниска, средна и висока фреквенција.Отпорност на високи температури, отпорност на замрзнување-одмрзнување и отпорност на стареење се главните квалитетни карактеристики на акустичниот панел на ткаенината.Со овие карактеристики се постигнува широк опсег на примена на акустична плоча од ткаенина.
  Нивото на заштита од пожари го достигнува националното ниво Б, а заштитата на животната средина е националното ниво Е1.Со добра флексибилност, акустичниот панел од ткаенина е направен од меки материјали.

 • Декоративни ѕидни панели, панел обвиткан со ткаенина, материјал за акустична плоча, панел за акустична звук

  Декоративни ѕидни панели, панел обвиткан со ткаенина, материјал за акустична плоча, панел за акустична звук

  Декоративни ѕидни панели, панел обвиткан со ткаенина, материјал за акустична плоча, акустичен звучен панел има широк спектар на апсорпција на звук и висок коефициент на апсорпција на звук и подобар ефект на апсорпција на звук до ниска, средна и висока фреквенција.Отпорност на високи температури, отпорност на замрзнување-одмрзнување и стареење, отпор се главните квалитетни карактеристики на акустичниот панел на ткаенината. Овие карактеристики го постигнуваат широкиот опсег на примена на акустичниот панел од ткаенината.
  Нивото на заштита од пожари го достигнува националното ниво Б, а заштитата на животната средина е националното ниво Е1.Со добра флексибилност, ткаенината акустична плоча е направена од меки материјали.

 • Акустична ткаенина, панели за акустична ткаенина, звучно изолирана акустична плоча, плоча за акустична плоча

  Акустична ткаенина, панели за акустична ткаенина, звучно изолирана акустична плоча, плоча за акустична плоча

  Акустична ткаенина, панели за акустична ткаенина, звукоизолирани од акустични панели, плочата за акустична плоча има широк спектар на апсорпција на звук и висок коефициент на апсорпција на звук и подобар ефект на апсорпција на звук до ниска, средна и висока фреквенција.Отпорност на високи температури, отпорност на замрзнување-одмрзнување и стареење, отпорност се главните квалитетни карактеристики на акустичниот панел на ткаенината.Со овие карактеристики се постигнува широк опсег на примена на акустична плоча од ткаенина.
  Нивото на заштита од пожари го достигнува националното ниво Б, а заштитата на животната средина е националното ниво Е1.Со добра флексибилност, акустичниот панел од ткаенина е направен од меки материјали.

 • Обвиткана ткаенина, звучни панели, звучно изолирана ткаенина, панели што апсорбираат звук

  Обвиткана ткаенина, звучни панели, звучно изолирана ткаенина, панели што апсорбираат звук

  Обвиткана ткаенина, звучни панели, звучно изолирана ткаенина, панели што апсорбираат звук имаат широк спектар на апсорпција на звук и висок коефициент на апсорпција на звук и подобар ефект на апсорпција на звук до ниска, средна и висока фреквенција.Отпорност на високи температури, отпорност на замрзнување-одмрзнување и стареење, отпор се главните квалитетни карактеристики на акустичниот панел на ткаенината. Овие карактеристики го постигнуваат широкиот опсег на примена на акустичниот панел од ткаенината.
  Нивото на заштита од пожари го достигнува националното ниво Б, а заштитата на животната средина е националното ниво Е1.Со добра флексибилност, ткаенината акустична плоча е направена од меки материјали.

 • Акустична соба, ѕидни панели од ткаенина, акустични панели обвиткани со ткаенина, акустика на звук

  Акустична соба, ѕидни панели од ткаенина, акустични панели обвиткани со ткаенина, акустика на звук

  Акустична просторија, ѕидни панели од ткаенина, акустични панели обвиткани со ткаенина, акустиката на звук има широк спектар на апсорпција на звук и висок коефициент на апсорпција на звук и подобар ефект на апсорпција на звук на ниска, средна и висока фреквенција.Отпорност на високи температури, отпорност на замрзнување-одмрзнување и стареење, отпорност се главните квалитетни карактеристики на акустичниот панел на ткаенината.Со овие карактеристики се постигнува широк опсег на примена на акустична плоча од ткаенина.
  Нивото на заштита од пожари го достигнува националното ниво Б, а заштитата на животната средина е националното ниво Е1.Со добра флексибилност, ткаенината акустична плоча е направена од меки материјали.