Пена изолација

 • Звучна изолација на акустични панели, полиуретанска пена

  Звучна изолација на акустични панели, полиуретанска пена

  * Одлично за обработка на звук на ѕидови во вашето студио или канцеларија - за употреба во студиа за снимање, контролни простории, канцеларии дома
  студија, театри за домашна забава, домашни канцеларии.

  * Намалување на несаканиот шум и ехо - Панелите помагаат да се намалат одгласите, ехото на трепет, непожелните акустични рефлексии, несаканите
  звуци и се најдобри за мали до средни простории, театарски простории, студиа за снимање, цркви или канцеларии.

  * Направете повисок квалитет на аудио и видео снимање - Подобрете го вашиот аудио квалитет веднаш со намалување на шумот и ехото во позадина
  додека ги снимате вашите гласовни прегледи, музика, интервјуа, подкасти или видеа на YouTube.

  * Користете за да забележите професионално или домашно студио за снимање, комерцијална или домашна канцеларија, простор за проби или домашно кино.Лесно се обликува и се сече по големина, менувањето нема да влијае на перформансите.

 • Листови од акустична пена, звучно изолирана подлога

  Листови од акустична пена, звучно изолирана подлога

  * Одлично за обработка на звук на ѕидови во вашето студио или канцеларија - за употреба во студиа за снимање, контролни простории, канцеларии дома
  студија, театри за домашна забава, домашни канцеларии.

  * Намалување на несаканиот шум и ехо - панелите помагаат да се намалат одѕвонувањата, ехото на трепет, непожелните акустични рефлексии, несаканите
  звуци и се најдобри за мали до средни простории, театарски простории, студиа за снимање, цркви или канцеларии.

  * Направете повисок квалитет на аудио и видео снимање - Подобрете го вашиот аудио квалитет веднаш со намалување на шумот и ехото во позадина
  додека ги снимате вашите гласовни прегледи, музика, интервјуа, подкасти или видеа на YouTube.

  * Користете за да забележите професионално или домашно студио за снимање, комерцијална или домашна канцеларија, простор за проби или домашно кино.Лесно да се
  обликот и исечете ги по големина, менувањето нема да влијае на перформансите.

 • Акустични листови, акустичен материјал

  Акустични листови, акустичен материјал

  * Одлично за обработка на звук на ѕидови во вашето студио или канцеларија - за употреба во студиа за снимање, контролни простории, канцеларии дома
  студија, театри за домашна забава, домашни канцеларии.

  * Намалување на несаканиот шум и ехо - панелите помагаат да се намалат одѕвонувањата, ехото на трепет, непожелните акустични рефлексии, несаканите
  звуци и се најдобри за мали до средни простории, театарски простории, студиа за снимање, цркви или канцеларии.

  * Направете повисок квалитет на аудио и видео снимање - Подобрете го вашиот аудио квалитет веднаш со намалување на шумот и ехото во позадина
  додека ги снимате вашите гласовни прегледи, музика, интервјуа, подкасти или видеа на YouTube.

  * Користете за да забележите професионално или домашно студио за снимање, комерцијална или домашна канцеларија, простор за проби или домашно кино.Лесно да се
  обликот и исечете ги по големина, менувањето нема да влијае на перформансите.

 • Шестоаголна форма Модели на акустична пена

  Шестоаголна форма Модели на акустична пена

  * Одлично за обработка на звук на ѕидови во вашето студио или канцеларија - за употреба во студиа за снимање, контролни простории, канцеларии дома
  студија, театри за домашна забава, домашни канцеларии.

  * Намалување на несаканиот шум и ехо - панелите помагаат да се намалат одѕвонувањата, ехото на трепет, непожелните акустични рефлексии, несаканите
  звуци и се најдобри за мали до средни простории, театарски простории, студиа за снимање, цркви или канцеларии.

  * Направете повисок квалитет на аудио и видео снимање - Подобрете го вашиот аудио квалитет веднаш со намалување на шумот и ехото во позадина
  додека ги снимате вашите гласовни прегледи, музика, интервјуа, подкасти или видеа на YouTube.

  * Користете за да забележите професионално или домашно студио за снимање, комерцијална или домашна канцеларија, простор за проби или домашно кино.Лесно да се
  обликот и исечете ги по големина, менувањето нема да влијае на перформансите.

 • Bass Trap, студиска пена

  Bass Trap, студиска пена

  * Одлично за обработка на звук на ѕидови во вашето студио или канцеларија - за употреба во студиа за снимање, контролни простории, канцеларии дома
  студија, театри за домашна забава, домашни канцеларии.

  * Намалување на несаканиот шум и ехо - Панелите помагаат да се намалат одгласите, ехото на трепет, непожелните акустични рефлексии, несаканите
  звуци и се најдобри за мали до средни простории, театарски простории, студиа за снимање, цркви или канцеларии.

  * Направете повисок квалитет на аудио и видео снимање - Подобрете го вашиот аудио квалитет веднаш со намалување на шумот и ехото во позадина
  додека ги снимате вашите гласовни прегледи, музика, интервјуа, подкасти или видеа на YouTube.

  * Користете за да забележите професионално или домашно студио за снимање, комерцијална или домашна канцеларија, простор за проби или домашно кино.Лесно да се
  обликот и исечете ги по големина, менувањето нема да влијае на перформансите.

 • Пена што апсорбира звук, студиски звучен доказ

  Пена што апсорбира звук, студиски звучен доказ

  * Одлично за обработка на звук на ѕидови во вашето студио или канцеларија - за употреба во студиа за снимање, контролни простории, канцеларии дома
  студија, театри за домашна забава, домашни канцеларии.

  * Намалување на несаканиот шум и ехо - панелите помагаат да се намалат одѕвонувањата, ехото на трепет, непожелните акустични рефлексии, несаканите
  звуци и се најдобри за мали до средни простории, театарски простории, студиа за снимање, цркви или канцеларии.

  * Направете повисок квалитет на аудио и видео снимање - Подобрете го вашиот аудио квалитет веднаш со намалување на шумот и ехото во позадина
  додека ги снимате вашите гласовни прегледи, музика, интервјуа, подкасти или видеа на YouTube.

  * Користете за да забележите професионално или домашно студио за снимање, комерцијална или домашна канцеларија, простор за проби или домашно кино.Лесно да се
  обликот и исечете ги по големина, менувањето нема да влијае на перформансите.

 • Пена од јајца, панели од акустична пена

  Пена од јајца, панели од акустична пена

  * Одлично за обработка на звук на ѕидови во вашето студио или канцеларија - за употреба во студиа за снимање, контролни простории, канцеларии дома
  студија, театри за домашна забава, домашни канцеларии.

  * Намалување на несаканиот шум и ехо - Панелите помагаат да се намалат одгласите, ехото на трепет, непожелните акустични рефлексии, несаканите
  звуци и се најдобри за мали до средни простории, театарски простории, студиа за снимање, цркви или канцеларии.

  * Направете повисок квалитет на аудио и видео снимање - Подобрете го вашиот аудио квалитет веднаш со намалување на шумот и ехото во позадина
  додека ги снимате вашите гласовни прегледи, музика, интервјуа, подкасти или видеа на YouTube.

  * Користете за да забележите професионално или домашно студио за снимање, комерцијална или домашна канцеларија, простор за проби или домашно кино.Лесно да се
  обликот и исечете ги по големина, менувањето нема да влијае на перформансите.

 • Пирамидална акустична пена, звучна плоча од пена

  Пирамидална акустична пена, звучна плоча од пена

  * Одлично за обработка на звук на ѕидовите во вашето студио или канцеларија - За употреба во студиа за снимање, контролни простории, канцеларии дома.

  студија, театри за домашна забава, домашни канцеларии.
  * Намалете ги несаканите шумови и ехо - панелите помагаат да се намалат одгласите, ехото на трепет, непожелните акустични рефлексии, несаканите.
  звуци и се најдобри за мали до средни простории, театарски простории, студиа за снимање, цркви или канцеларии.
  * Направете аудио и видео снимање со повисок квалитет - веднаш подобрувајте го квалитетот на звукот со намалување на шумот и ехото во позадината.
  додека ги снимате вашите гласовни прегледи, музика, интервјуа, подкасти или видеа на YouTube.
  * Користете за да забележите професионално или домашно студио за снимање, комерцијална или домашна канцеларија, простор за проби или домашно кино.Лесно да се
  обликот и исечете ги по големина, менувањето нема да влијае на перформансите.