Звучна бариера

 • Ќебе за апсорпција на звук, звучна ограда, бариера за бучава, звучна бариера изолација

  Ќебе за апсорпција на звук, звучна ограда, бариера за бучава, звучна бариера изолација

  Ќебе за апсорпција на звук, звучна ограда, звучна бариера, звучна бариера изолација главно се користат на градилиштето, помагаат да се спречи ширење на бучавата во соседството и да се намали бучавата од работната површина.Тоа не само што им обезбедува на работниците подобра работна средина, туку и избегнува поплаки од блискиот жител, особено кога вашиот проект е во центарот на градот.Врз основа на строгиот акустички принцип, звучната бариера е со висок квалитет и стабилност и перформансите нема да се намалат поради промените на дождот или сонцето.Совршен е за контрола на бучавата на вашето градилиште.

 • Шумоизолационо ќебе, звучно изолирани завеси, звучно ќебе, звучно изолирана ограда

  Шумоизолационо ќебе, звучно изолирани завеси, звучно ќебе, звучно изолирана ограда

  Звучно изолирано ќебе, звучно изолирани завеси, звучно ќебе, звучна ограда главно се користат на градилиштето, помагаат да се спречи ширење на бучавата во соседството и да се намали бучавата од работната површина.Тоа не само што им обезбедува на работниците подобра работна средина, туку и избегнува поплаки од блискиот жител, особено кога вашиот проект е во центарот на градот.Врз основа на строгиот акустички принцип, звучната бариера е со висок квалитет и стабилност и перформансите нема да се намалат поради промените на дождот или сонцето.Совршен е за контрола на бучавата на вашето градилиште.

 • Акустична бариера, акустични завеси, акустична ќебе

  Акустична бариера, акустични завеси, акустична ќебе

  Акустична бариера, акустични завеси, акустична покривка се направени од материјали за апсорпција на звук и придушување на звук за да се задржи бучавата на безбедно ниво.Овие ватирани звучни завеси нудат намалување на звукот до класата на пренос до STC 32. Завесите за контрола на бучавата на Sound Shield се идеални за правење акустични куќишта или за поделба на просториите за да го апсорбираат и блокираат звукот.Сите завеси за звучен штит содржат надворешен слој од фиберглас и внатрешни слоеви со масовно наполнет винил (MLV) за да се намали прекумерната бучава.Системите за завеси за бучава можат да бидат опремени и со нашите системи за трака и ролери за да им овозможат лесен пристап на луѓето и опремата.

  Одлично за употреба во звучна изолација магацини, индустриски машини, аудиториуми и многу повеќе.Освен што го прават разбирлив говорот на работното место, звучните завеси можат да спречат губење на слухот предизвикано од бучава.

 • Завеси за умртвување на звукот, ограда за звучна бариера, блокирање на звук

  Завеси за умртвување на звукот, ограда за звучна бариера, блокирање на звук

  Произведува разновидни завеси за затнување на звукот, ограда за звучна бариера, блокирање на звук за тешки градежни локации кои апсорбираат и блокираат звук.Овие звучни завеси се направени за да се прилепуваат на ѕидови или огради на градилиштата.Ќебињата се сметаат за „Привремени“, но ќе стојат за надворешна употреба повеќе од една година.Овие звучни бариери се направени од 1", 2" или дури 4" ватиран фиберглас, со опција за додавање на масовно натоварена винилна подлога за да се блокира несаканото загадување со бучава во областите надвор од локацијата.