Barriera e zërit

 • Batanije për thithjen e zërit, gardh zëri, pengesë zhurme, izolim i barrierës së zërit

  Batanije për thithjen e zërit, gardh zëri, pengesë zhurme, izolim i barrierës së zërit

  Batanija për thithjen e zërit, gardhi i zërit, barriera e zhurmës, izolimi i pengesës së zërit përdoren kryesisht në kantierin e ndërtimit, ndihmojnë në parandalimin e përhapjes së zhurmës në lagje dhe zvogëlojnë zhurmën e zonës së punës.Ai jo vetëm që u siguron punëtorëve një mjedis më të mirë pune, por gjithashtu shmang ankesat nga banorët e afërt, veçanërisht kur projekti juaj është në qendër të qytetit.Bazuar në parimin e rreptë akustik, barriera e zhurmës është e cilësisë dhe qëndrueshmërisë së lartë dhe performanca nuk do të degradojë për shkak të ndryshimeve në shi ose në diell.Është perfekt për kontrollin e zhurmës në kantierin tuaj të ndërtimit.

 • Batanije izoluese e zërit, perde izoluese, batanije me zë, gardh izolues

  Batanije izoluese e zërit, perde izoluese, batanije me zë, gardh izolues

  Batanije izoluese e zërit, perde të papërshkueshme nga zëri, batanije zanore, gardh i papërshkueshëm nga zëri përdoren kryesisht në kantier, ndihmojnë në parandalimin e përhapjes së zhurmës në lagje dhe reduktimin e zhurmës së zonës së punës.Ai jo vetëm që u siguron punëtorëve një mjedis më të mirë pune, por gjithashtu shmang ankesat nga banorët e afërt, veçanërisht kur projekti juaj është në qendër të qytetit.Bazuar në parimin e rreptë akustik, barriera e zhurmës është e cilësisë dhe qëndrueshmërisë së lartë dhe performanca nuk do të degradojë për shkak të ndryshimeve në shi ose në diell.Është perfekt për kontrollin e zhurmës në kantierin tuaj të ndërtimit.

 • Barriera akustike, perde akustike, batanije akustike

  Barriera akustike, perde akustike, batanije akustike

  Barriera akustike, perdet akustike, batanija akustike janë bërë nga materiale thithëse të zërit dhe akustike për të mbajtur zhurmën në nivele të sigurta.Këto perde zanore me tegela ofrojnë reduktim të tingullit në një klasë transmisioni deri në STC 32. Perdet e kontrollit të zhurmës me mburojën e zërit janë ideale për të bërë mbyllje akustike ose për të ndarë dhomat për të thithur dhe bllokuar tingullin.Të gjitha perdet Sound Shield përmbajnë një shtresë të jashtme tekstil me tegela me tegela dhe shtresa të brendshme me vinyl të ngarkuar në masë (MLV) për të reduktuar zhurmën e tepërt.Sistemet e Perdes së Zhurmës mund të pajisen gjithashtu me Sistemet tona Track and Roller për të lejuar akses të lehtë për njerëzit dhe pajisjet.

  E shkëlqyeshme për t'u përdorur në magazina izoluese të zërit, makineri industriale, auditore dhe më shumë.Përveçse e bëjnë të kuptueshëm të folurin në vendin e punës, Perdet e Zërit mund të parandalojnë humbjen e dëgjimit të shkaktuar nga zhurma.

 • Perde fikse të zërit, gardh pengues zëri, bllokim i zërit

  Perde fikse të zërit, gardh pengues zëri, bllokim i zërit

  Prodhon një shumëllojshmëri të perdeve të ngordhjes së zërit, gardhit të pengesës së zërit, bllokimit të zërit për kantieret e rënda të ndërtimit që thithin dhe bllokojnë tingujt.Këto perde zanore janë bërë për t'u ngjitur në mure ose gardhe në kantieret e ndërtimit.Batanijet konsiderohen "të përkohshme", por do të qëndrojnë për përdorim në natyrë për më shumë se një vit.Këto barriera të zërit janë bërë nga tekstil me fije qelqi me tegela 1”, 2” apo edhe 4”, me opsionin e shtimit të mbështetjes vinyl të ngarkuar masivisht për të bllokuar ndotjen e padëshiruar të zhurmës në zonat jashtë vendit.