Paneli akustik poliestër

 • Sipërfaqe akustike, panel muri 3d, pllaka akustike, panel absorbues akustik

  Sipërfaqe akustike, panel muri 3d, pllaka akustike, panel absorbues akustik

  Sipërfaqe akustike, panel muri 3d, pllaka akustike, panel përthithës akustik është bërë nga 100% poliestër, me përpunim me gjilpërë.Procesi i prodhimit është plotësisht fizik dhe ekologjik, pa ujëra të zeza, shkarkime, mbetje,.pa ngjitës, natyra poroze e panelit akustik e bën atë absorbues të zërit dhe izolues termik.
  Panelet tona akustike PET Jo toksike, jo alergjike, jo irrituese dhe nuk përmbajnë lidhës formaldehid dhe kanë rezistencë të lartë ndaj zërit (NRC: 0,85).

 • Panele thithëse, panel akustik 3d, materiale thithëse, panele muri të papërshkueshëm nga zëri

  Panele thithëse, panel akustik 3d, materiale thithëse, panele muri të papërshkueshëm nga zëri

  Reduktimi i zhurmës me densitet të lartë.

  Fibra poliesteri është bërë në formë pambuku fshikëz nga teknologjia e lartë e nxehtë, koeficienti më i lartë i matur i thithjes së zërit është deri në 0.9.

  Tekstura e materialit natyral e disponueshme për një larmi ngjyrash moderne, stil i thjeshtë dekorativ.

 • Izolimi i zërit i panelit akustik, pllaka muri akustik, panel muri akustik

  Izolimi i zërit i panelit akustik, pllaka muri akustik, panel muri akustik

  ulje e zhurmës me densitet të lartë
  fibra poliester është bërë në formë pambuku fshikëz nga teknologjia e lartë e nxehtë, koeficienti më i lartë i matur i thithjes së zërit është deri në 0.9.
  teksturë materiale natyrale e disponueshme për një larmi ngjyrash moderne, stil i thjeshtë dekorativ.

 • Panele dekorative muri 3d, akustike izoluese, mur akustik

  Panele dekorative muri 3d, akustike izoluese, mur akustik

  Panele dekorative muri 3d, akustike izoluese, mur akustik
  Ky panel akustik është bërë nga 100% fibër poliester.Ky material mund të jetë 100% i riciklueshëm.E fortë, e lehtë për t'u përdorur, e lehtë për t'u përpunuar, mund të bëhet në forma të ndryshme sipas nevojave të ndryshme.Informacioni i mëposhtëm është panel standard akustik nga i cili ne mund të presim çdo formë për shkak të kërkesës së klientit.