Aksesorë

 • Tulla kundër dridhjeve me tapë

  Tulla kundër dridhjeve me tapë

  Tulla kundër dridhjeve Cork ka Tapë dhe materiale të tjera bazë polimer të cilat formohen me 120T në 12 orë.Tapa ka karakteristikat e memories së fortë, kundër plakjes, të vështirë për t'u djegur, mbrojtjen e mjedisit, lagështinë dhe rezistencën ndaj mykut.Sasia efektive e ngarkesës së Cork Anti Vibration Brick plotëson hendekun e ngarkesës së zonave të ndryshme të njësisë dhe rrjeta e thithjes së presionit negativ të tullave siguron ekuilibrin strukturor dhe izolimin e dridhjeve pas ngarkimit.Pas disa tonëve ngarkesë, energjia e dridhjes mund të thithë ende qethjen.Karakteristikat e amortizimit të tullave polimerike që fiksojnë dridhjet ndërpresin në mënyrë efektive përhapjen e urës së zërit.Është një material bazë ideal lundrues për pikën e kontaktit midis murit të rrezatimit të dridhjes dhe dyshemesë së themelit, i cili izolon efektin e transmetimit të zërit të strukturës së fortë dhe rrit rezistencën akustike.Tullat kundër dridhjeve Cork përdoren në ndërtimin e bareve Disko, klubeve të natës, dhomave të pajisjeve, mureve lundruese dhe dyshemeve lundruese.

 • Kapëse alumini Z

  Kapëse alumini Z

  Këto kapëse Z janë një zgjidhje e shkëlqyeshme për montim pasi mund t'i varin në mënyrë të sigurt sendet në mur me një kapëse të lehtë për t'u përdorur në formë Z.Kapëset bashkohen së bashku për të mbajtur panelet në vend.Ky produkt është gjithashtu një zgjidhje e shkëlqyer për një panel akustik.

 • Kapëse për izolim akustik - Kapëse me thumba

  Kapëse për izolim akustik - Kapëse me thumba

  Kapëset e impulsimit janë një mënyrë e shpejtë dhe e lehtë për të instaluar pllaka me tekstil me fije qelqi ose lesh mineral në një mur.çdo kapëse ka përmasat 2-1/8" x 1- 1/2" dhe ka tetë thumba për të ngjitur në shtyllë pjesën e pasme të një paneli për ta mbajtur atë në vend.Rekomandohen 4 deri në 6 kapëse për një copë izolimi akustik 24"x48".për aplikimet e paneleve që kërkojnë një boshllëk ajri, mund të instalohen blloqe ndarëse druri midis kapëseve të shtyrjes dhe murit të thatë për të mbajtur panelin të larguar nga muri.këto spiranca janë për varjen e pllakave izoluese me tekstil me fije qelqi dhe lesh mineral, siç u përmend më lart.

 • Amortizator në tavan

  Amortizator në tavan

  Instalimi i amortizatorit të tavanit është një mënyrë efektive për të ndërprerë transmetimin e zërit nga struktura e tavanit të varur dhe tavanit origjinal të ndërtesës bazë.

  Amortizatori i tavanit është i përshtatshëm për instalimin dhe fiksimin e shtresës së strukturës së izolimit të zërit të përforcuar në mur midis sipërfaqes së rrezatimit të valës së zërit dhe murit bazë origjinal.

  Amortizatori i tavanit është një komponent i zakonshëm për inxhinierinë e izolimit të zërit.Blloku i tij i posaçëm i gomës amortizuese mund të ndërpresë përhapjen e urës së zërit, veçanërisht për vendet me nën-vuferë në ambientet e argëtimit.Kjo është thelbësore për tavanin dhe murin, përndryshe, pa marrë parasysh se sa material izolues i zërit nuk mund ta ndajë tingullin në dhomën private.Pra është një objekt shumë i rëndësishëm në izolimin e zërit, mund të përdoret edhe si pompë uji.

  Varëse tubash në dhomën e pajisjeve të dhomës dhe pajisje të tjera përdoren për të frenuar transmetimin e zërit me frekuencë të ulët dhe efekti është i jashtëzakonshëm.

 • Amortizator muri

  Amortizator muri

  Amortizatori i murit është një komponent që përdoret për izolimin e zërit të trupit të murit.Blloku i tij unik i gomës amortizuese mund të ndërpresë përhapjen e urës së zërit, veçanërisht për vendet me subwoofer në vendet e bareve të KTV-së, përndryshe, pavarësisht sa materiale izoluese të zërit nuk mund të izolojnë tingullin në dhomën private, prandaj është e rëndësishme. objekti në projektin e izolimit të zërit.Mund të përdoret gjithashtu si një varëse tubash në dhomën e pompës dhe dhomat e tjera të pajisjeve për të shtypur transmetimin e zërit me frekuencë të ulët.Amortizuesi i murit është një komponent i domosdoshëm për izolimin e zërit dhe reduktimin e dridhjeve.Blloku i tij unik i gomës amortizuese mund të ndërpresë përhapjen e burimit të zërit, veçanërisht për vendet me nën-vuferë për ambiente argëtimi.Mund të përdoret gjithashtu si mur në dhomën e pajisjeve si dhoma e pompave, dhoma e makinerive, dhoma e transformatorëve, etj., Për të zvogëluar transmetimin e zërit me frekuencë të ulët, dhe efekti është shumë domethënës.

 • Amortizimi i keelës së çelikut

  Amortizimi i keelës së çelikut

  Muri është prej çeliku të lehtë dhe është i gjatë 3 metra.Përdoret shpesh për instalimin e materialeve të rënda thithëse të zërit dhe izolimit të zërit.Kombinim gome amortizuese miqësore me mjedisin, e cila luan rolin e thithjes së goditjeve në mur Efekti i materialeve të ndërtimit izolues të zërit!