Njohuri për izolimin e zërit

 • Përfitimet e përdorimit të paneleve akustike në shtëpinë ose zyrën tuaj

  Përfitimet e përdorimit të paneleve akustike në shtëpinë ose zyrën tuaj

  Panelet akustike po bëhen një shtesë gjithnjë e më popullore për shtëpitë dhe zyrat në mbarë botën.Këto panele janë krijuar për të thithur zërin, duke reduktuar jehonën dhe jehonën në një hapësirë.Ato mund të instalohen në mure ose tavane dhe vijnë në forma, madhësi dhe ngjyra të ndryshme që i përshtaten çdo ...
  Lexo më shumë
 • Udhëzuesi përfundimtar për panelet e tavanit të papërshkueshëm nga zëri: Si të zgjidhni atë të duhurin për hapësirën tuaj

  Udhëzuesi përfundimtar për panelet e tavanit të papërshkueshëm nga zëri: Si të zgjidhni atë të duhurin për hapësirën tuaj

  Kur bëhet fjalë për krijimin e një mjedisi të qetë dhe të qetë, izolimi i zërit është thelbësor.Pavarësisht nëse po kërkoni të reduktoni zhurmën nga fqinjët lart, të krijoni një hapësirë ​​​​të qetë zyre ose të përmirësoni akustikën në një studio muzikore, panelet e tavanit të papërshkueshëm nga zëri janë një zgjidhje shumë efektive.Në këtë udhëzues...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është bordi izolues i papërshkueshëm nga zëri?

  Çfarë është bordi izolues i papërshkueshëm nga zëri?

  Pllaka izoluese e papërshkueshme nga zëri është një material i projektuar posaçërisht i krijuar nga teknologji inovative për të thithur dhe bllokuar zhurmën e padëshiruar.Zakonisht është bërë nga materiale të dendura dhe elastike si leshi mineral, shkuma poliuretani ose xhami i laminuar, të cilët kanë veti të shkëlqyera akustike.T...
  Lexo më shumë
 • Ndikimi i jashtëzakonshëm i paneleve akustike në krijimin e mjediseve optimale të zërit

  Ndikimi i jashtëzakonshëm i paneleve akustike në krijimin e mjediseve optimale të zërit

  Në botën e sotme me ritme të shpejta, ne jemi të rrethuar vazhdimisht nga zhurma.Qoftë trafiku i zhurmshëm jashtë, muhabeti në kafenetë plot zhurmë ose jehona në auditore të mëdha, tingulli i padëshiruar mund të pengojë ndjeshëm aftësinë tonë për t'u fokusuar dhe për të gjetur paqen.Megjithatë, falë avancimit...
  Lexo më shumë
 • Çfarë përfshin dizajni akustik arkitektonik?

  Çfarë përfshin dizajni akustik arkitektonik?

  Përmbajtja e dizajnit akustik të brendshëm përfshin zgjedhjen e madhësisë dhe volumit të trupit, përzgjedhjen dhe përcaktimin e kohës optimale të jehonës dhe karakteristikave të frekuencës së saj, renditjen e kombinuar të materialeve thithëse të zërit dhe projektimin e sipërfaqeve të përshtatshme reflektuese për të kuptuar...
  Lexo më shumë
 • Kërkesat akustike për kinema?

  Kërkesat akustike për kinema?

  Filmat janë një vend i mirë për njerëzit bashkëkohorë për t'u argëtuar dhe takim.Në një film të shkëlqyer, përveç efekteve të mira vizuale, të rëndësishme janë edhe efektet e mira dëgjimore.Në përgjithësi, kërkohen dy kushte për të dëgjuar: njëra është të kesh pajisje të mira audio;tjetra eshte te kesh nje mire...
  Lexo më shumë
 • Përdorni materialet e duhura akustike, tingulli do të jetë i mirë!

  Përdorni materialet e duhura akustike, tingulli do të jetë i mirë!

  Ekspertët e mjedisit akustik ju thonë: “Mund të ndodhë që materialet akustike të mos përdoren siç duhet.Në arredimin e restorantit nuk merret parasysh trajtimi akustik, gjë që bën që ambienti të jetë i zhurmshëm, tingulli të ndërhyjë me njëri-tjetrin dhe volumi i të folurit të involu...
  Lexo më shumë
 • Kërkesat akustike për kinematë

  Kërkesat akustike për kinematë

  Filmat janë një vend i mirë për njerëzit bashkëkohorë për t'u argëtuar dhe takim.Në një film të shkëlqyer, përveç efekteve të mira vizuale, të rëndësishme janë edhe efektet e mira dëgjimore.Në përgjithësi, kërkohen dy kushte për të dëgjuar: njëra është të kesh pajisje të mira audio;tjetra eshte te kesh nje mire...
  Lexo më shumë
 • Katër hapa që duhen marrë parasysh kur dizajnoni një dhomë të papërshkueshme nga zëri

  Katër hapa që duhen marrë parasysh kur dizajnoni një dhomë të papërshkueshme nga zëri

  Siç sugjeron emri, një dhomë e papërshkueshme nga zëri është izolim i zërit.Këto përfshijnë izolimin e zërit të mureve, izolimin e zërit të dyerve dhe dritareve, izolimin e zërit të dyshemesë dhe izolimin e tavanit.1. Izolimi i zërit i mureve Në përgjithësi, muret nuk mund të arrijnë efektin e izolimit të zërit, kështu që nëse doni të bëni një punë të mirë të su...
  Lexo më shumë
 • Çështje që kërkojnë vëmendje në projektimin dhe ndërtimin e dhomës së papërshkueshme nga zëri!

  Çështje që kërkojnë vëmendje në projektimin dhe ndërtimin e dhomës së papërshkueshme nga zëri!

  Dhomat e papërshkueshme nga zëri përdoren përgjithësisht në industritë e prodhimit industrial, të tilla si izolimi i zërit dhe reduktimi i zhurmës së grupeve të gjeneratorëve, makinerive të goditjes me shpejtësi të lartë dhe makinerive dhe pajisjeve të tjera, ose për të krijuar një mjedis natyror të qetë dhe të pastër për disa instrumente dhe matës, dhe gjithashtu mund të ...
  Lexo më shumë
 • Çfarë duhet të bëj nëse kërcej në shtëpi nga frika se mos u bëj zhurmë fqinjëve të mi?

  Çfarë duhet të bëj nëse kërcej në shtëpi nga frika se mos u bëj zhurmë fqinjëve të mi?

  Rekomandohet tapeti i papërshkueshëm nga zëri i fitnesit!Shumë miq zakonisht bëjnë disa ushtrime në shtëpi, veçanërisht tani që ka shumë kurse të mësimdhënies së fitnesit në internet, është vërtet e përshtatshme për t'u ndjekur gjatë shikimit.Por ka një problem, shumica e lëvizjeve të fitnesit do të përfshijnë disa lëvizje kërcimi.Nëse ju...
  Lexo më shumë
 • Dallimi dhe lidhja midis barrierës së zhurmës dhe pengesës thithëse të zërit!

  Dallimi dhe lidhja midis barrierës së zhurmës dhe pengesës thithëse të zërit!

  Objektet e izolimit të zërit në rrugë, disa njerëz e quajnë atë një pengesë zëri, dhe disa njerëz e quajnë atë një pengesë thithëse e zërit Izolimi i zërit është për të izoluar zërin dhe për të parandaluar transmetimin e zërit.Përdorimi i materialeve ose përbërësve për të izoluar ose bllokuar transmetimin e zërit në ...
  Lexo më shumë
123Tjetra >>> Faqe 1/3