Paneli akustik

 • Panel tavani akustik, pllaka tavani akustike, tavan akustik

  Panel tavani akustik, pllaka tavani akustike, tavan akustik

  Paneli akustik i tavanit, pllaka tavani akustike, pllaka akustike tavani Emri i produktit Panele tavani akustike me tekstil me fije qelqi Materialet e perbera lesh tekstil me fije qelqi me densitet te larte Lyerje speciale siperfaqe e laminuar me tekstil dekorativ tekstil me fije qelqi Madhësia 600*600mm,600*1200mm,madhësia tjetër mund të personalizohet 15mm Trashësia,20mm Dendësia 25 mm 80-120 kg/m3 Ngjyra e bardhë, e zezë Klasa A1 rezistente ndaj zjarrit Funksioni i klasës mjedisore E1 rezistent ndaj zjarrit, absorbues i zërit, rezistent ndaj zërit në formë pllake tavani Squre…

 • Panele akustike mdf dekorative e brendshme prej druri

  Panele akustike mdf dekorative e brendshme prej druri

  Paneli akustik prej druri është një vend i përparmë, i çarë në pjesën e pasme të panelit rezonancë të materialit të shpuar, i cili ka një performancë të mirë akustike me frekuencë të ulët.Përdoret gjerësisht në dekorimin e shtëpive dhe ekranet komerciale të dritareve.Me këtë panel, ne mund të jetojmë në një vend mjaft të krahasueshëm që mund të na sjellë kënaqësi më të rehatshme.Një dhomë me këtë panel tregon edhe shijen e lartë të pronarit.

 • Izolim leshi druri, panel akustik prej leshi druri, lesh druri

  Izolim leshi druri, panel akustik prej leshi druri, lesh druri

  Izolimi i leshit prej druri, paneli akustik prej leshi druri, leshi i drurit tani është një lider në kategorinë e produkteve të paneleve akustike miqësore me mjedisin, me performancë të lartë dhe me kosto efektive.Këto panele akustike me fibra druri performojnë mirë duke thithur zërin ndërsa izolojnë termikisht;ekologjikisht, leshi akustik është i thjeshtë për t'u prodhuar;dhe panelet janë të disponueshme në shumë variacione përmasash dhe ngjyrash që mund të dizajnohen për t'iu përshtatur pothuajse çdo dekori.

  Këto panele prej fibra druri prej çimentoje miqësore me mjedisin jo vetëm që gjallërojnë një dhomë me shumëllojshmëri dizajni, por panelet akustike të leshit të drurit gjithashtu reduktojnë jehonën dhe jehonën përmes thithjes së zërit.Pllakat e leshit prej druri mund të transformojnë estetikën dhe akustikën e çdo hapësire të brendshme.

   

 • Panele akustike të varura, çmimi i panelit akustik, pëlhurë thithëse e zërit

  Panele akustike të varura, çmimi i panelit akustik, pëlhurë thithëse e zërit

  Panelet akustike të varura, çmimi i panelit akustik, pëlhura thithëse e zërit ka spektër të gjerë të thithjes së zërit dhe koeficient të lartë të thithjes akustike, dhe efekt më të mirë të thithjes së zërit në frekuencë të ulët, të mesme dhe të lartë.Rezistenca ndaj temperaturës së lartë, rezistenca e ngrirjes-shkrirjes dhe rezistenca ndaj plakjes janë karakteristikat kryesore të cilësisë së panelit akustik të pëlhurës.Këto karakteristika arrijnë gamën e gjerë të aplikimit të panelit akustik prej pëlhure.
  Niveli i mbrojtjes nga zjarri arrin nivelin kombëtar B, dhe mbrojtja e mjedisit është niveli kombëtar E1.Me fleksibilitet të mirë, paneli akustik i pëlhurës është bërë nga materiale të buta.

 • Panele dekorative muri, panel i mbështjellë me pëlhurë, material panel akustik, panel akustik zanor

  Panele dekorative muri, panel i mbështjellë me pëlhurë, material panel akustik, panel akustik zanor

  Panelet dekorative të murit, paneli i mbështjellë me pëlhurë, materiali i panelit akustik, paneli i zërit akustik ka spektër të gjerë të thithjes së zërit dhe koeficient të lartë të thithjes akustike, dhe efekt më të mirë të thithjes së zërit në frekuencë të ulët, të mesme dhe të lartë.Rezistenca ndaj temperaturës së lartë, rezistenca e ngrirjes-shkrirjes dhe plakjes, rezistenca janë karakteristikat kryesore të cilësisë së panelit akustik të pëlhurës. Këto karakteristika arrijnë gamën e gjerë të aplikimit të panelit akustik të pëlhurës.
  Niveli i mbrojtjes nga zjarri arrin nivelin kombëtar B, dhe mbrojtja e mjedisit është niveli kombëtar E1.Me fleksibilitet të mirë, paneli akustik i pëlhurës është bërë nga materiale të buta.

 • Pëlhurë akustike, panele pëlhure akustike, panele akustike rezistente ndaj zërit, panele akustike

  Pëlhurë akustike, panele pëlhure akustike, panele akustike rezistente ndaj zërit, panele akustike

  Pëlhurë akustike, panele pëlhure akustike, panele akustike të papërshkueshme nga zëri, bordi i panelit akustik ka spektër të gjerë të thithjes së zërit dhe koeficient të lartë të thithjes akustike, dhe efekt më të mirë të thithjes së zërit në frekuencë të ulët, të mesme dhe të lartë.Rezistenca ndaj temperaturës së lartë, rezistenca ndaj ngrirjes-shkrirjes dhe plakjes, rezistenca janë karakteristikat kryesore të cilësisë së panelit akustik të pëlhurës.Këto karakteristika arrijnë gamën e gjerë të aplikimit të panelit akustik prej pëlhure.
  Niveli i mbrojtjes nga zjarri arrin nivelin kombëtar B, dhe mbrojtja e mjedisit është niveli kombëtar E1.Me fleksibilitet të mirë, paneli akustik i pëlhurës është bërë nga materiale të buta.

 • Pëlhurë e mbështjellë, panele të shëndosha, pëlhurë rezistente ndaj zërit, panele thithëse të zërit

  Pëlhurë e mbështjellë, panele të shëndosha, pëlhurë rezistente ndaj zërit, panele thithëse të zërit

  Pëlhura e mbështjellë, panelet e zërit, pëlhura rezistente ndaj zërit, panelet thithëse të zërit kanë spektër të gjerë të thithjes së zërit dhe koeficient të lartë të thithjes akustike, dhe efekt më të mirë të thithjes së zërit në frekuencë të ulët, të mesme dhe të lartë.Rezistenca ndaj temperaturës së lartë, rezistenca e ngrirjes-shkrirjes dhe rezistenca e plakjes janë karakteristikat kryesore të cilësisë së panelit akustik të pëlhurës. Këto karakteristika arrijnë gamën e gjerë të aplikimit të panelit akustik të pëlhurës.
  Niveli i mbrojtjes nga zjarri arrin nivelin kombëtar B, dhe mbrojtja e mjedisit është niveli kombëtar E1.Me fleksibilitet të mirë, paneli akustik i pëlhurës është bërë nga materiale të buta.

 • Dhomë akustike, panele muri prej pëlhure, panele akustike të mbështjella me pëlhurë, akustikë e zërit

  Dhomë akustike, panele muri prej pëlhure, panele akustike të mbështjella me pëlhurë, akustikë e zërit

  Dhomë akustike, panele muri prej pëlhure, panele akustike të mbështjella me pëlhurë, akustika e zërit ka spektër të gjerë të thithjes së zërit dhe koeficient të lartë të thithjes akustike, dhe efekt më të mirë të thithjes së zërit në frekuencë të ulët, të mesme dhe të lartë.Rezistenca ndaj temperaturës së lartë, rezistenca e ngrirjes-shkrirjes dhe plakjes, rezistenca janë karakteristikat kryesore të cilësisë së panelit akustik të pëlhurës.Këto karakteristika arrijnë gamën e gjerë të aplikimit të panelit akustik prej pëlhure.
  Niveli i mbrojtjes nga zjarri arrin nivelin kombëtar B, dhe mbrojtja e mjedisit është niveli kombëtar E1.Me fleksibilitet të mirë, paneli akustik i pëlhurës është bërë nga materiale të buta.

   

 • Paneli i tavanit prej druri, druri akustik

  Paneli i tavanit prej druri, druri akustik

  Paneli i tavanit prej druri, druri akustik është një vend i përparmë, i çarë në pjesën e pasme të panelit të rezonancës së materialit të shpuar i cili ka një performancë të mirë akustike me frekuencë të ulët.Përdoret gjerësisht në dekorimin e shtëpive dhe ekranet komerciale të dritareve.Me këtë panel, ne mund të jetojmë në një vend mjaft të krahasueshëm që mund të na sjellë kënaqësi më të rehatshme.Një dhomë me këtë panel tregon edhe shijen e lartë të pronarit.

 • Panele druri MDF që thithin zërin

  Panele druri MDF që thithin zërin

  Panelet prej druri MDF janë bërë nga pllaka MDF me cilësi të lartë.Sipas kërkesave të klientit për akustikë dhe dekorim, paneli ynë akustik i drurit me brazdë mund të pajiset me funksion të jashtëzakonshëm mjedisor, rezistent ndaj flakës dhe i papërshkueshëm nga uji, madje edhe kanaçe me ngjyra dhe zgjedhje të ndryshme përfundimi.

 • Eko Tavan Dhe Mur Dru panel akustik

  Eko Tavan Dhe Mur Dru panel akustik

  Druri i panelit Acoustic është bërë nga bord MDF me cilësi të lartë dhe ka funksione të jashtëzakonshme mjedisore, rezistente ndaj flakës dhe rezistente ndaj ujit.ngjyrat e ndryshme dhe zgjedhja e përfundimit mund të plotësojnë të gjitha kërkesat akustike dhe dekorative të klientit.krahasuar me panelin akustik me brazdë, paneli prej druri i shpuar ka ndikim më të mirë kundër efektit.

 • Dhoma e Stadiumit Paneli akustik i shpuar

  Dhoma e Stadiumit Paneli akustik i shpuar

  Paneli akustik me vrima është bërë nga bord MDF me cilësi të lartë dhe ka funksione të jashtëzakonshme mjedisore, rezistente ndaj flakës dhe rezistente ndaj ujit.ngjyrat e ndryshme dhe zgjedhja e përfundimit mund të plotësojnë të gjitha kërkesat akustike dhe dekorative të klientit.krahasuar me panelin akustik me brazdë, paneli prej druri i shpuar ka ndikim më të mirë kundër efektit.

12Tjetra >>> Faqe 1/2