Paneli akustik prej pëlhure

 • Panele akustike të varura, çmimi i panelit akustik, pëlhurë thithëse e zërit

  Panele akustike të varura, çmimi i panelit akustik, pëlhurë thithëse e zërit

  Panelet akustike të varura, çmimi i panelit akustik, pëlhura thithëse e zërit ka spektër të gjerë të thithjes së zërit dhe koeficient të lartë të thithjes akustike, dhe efekt më të mirë të thithjes së zërit në frekuencë të ulët, të mesme dhe të lartë.Rezistenca ndaj temperaturës së lartë, rezistenca e ngrirjes-shkrirjes dhe rezistenca ndaj plakjes janë karakteristikat kryesore të cilësisë së panelit akustik të pëlhurës.Këto karakteristika arrijnë gamën e gjerë të aplikimit të panelit akustik prej pëlhure.
  Niveli i mbrojtjes nga zjarri arrin nivelin kombëtar B, dhe mbrojtja e mjedisit është niveli kombëtar E1.Me fleksibilitet të mirë, paneli akustik i pëlhurës është bërë nga materiale të buta.

 • Panele dekorative muri, panel i mbështjellë me pëlhurë, material panel akustik, panel akustik zanor

  Panele dekorative muri, panel i mbështjellë me pëlhurë, material panel akustik, panel akustik zanor

  Panelet dekorative të murit, paneli i mbështjellë me pëlhurë, materiali i panelit akustik, paneli i zërit akustik ka spektër të gjerë të thithjes së zërit dhe koeficient të lartë të thithjes akustike, dhe efekt më të mirë të thithjes së zërit në frekuencë të ulët, të mesme dhe të lartë.Rezistenca ndaj temperaturës së lartë, rezistenca e ngrirjes-shkrirjes dhe plakjes, rezistenca janë karakteristikat kryesore të cilësisë së panelit akustik të pëlhurës. Këto karakteristika arrijnë gamën e gjerë të aplikimit të panelit akustik të pëlhurës.
  Niveli i mbrojtjes nga zjarri arrin nivelin kombëtar B, dhe mbrojtja e mjedisit është niveli kombëtar E1.Me fleksibilitet të mirë, paneli akustik i pëlhurës është bërë nga materiale të buta.

 • Pëlhurë akustike, panele pëlhure akustike, panele akustike rezistente ndaj zërit, panele akustike

  Pëlhurë akustike, panele pëlhure akustike, panele akustike rezistente ndaj zërit, panele akustike

  Pëlhurë akustike, panele pëlhure akustike, panele akustike të papërshkueshme nga zëri, bordi i panelit akustik ka spektër të gjerë të thithjes së zërit dhe koeficient të lartë të thithjes akustike, dhe efekt më të mirë të thithjes së zërit në frekuencë të ulët, të mesme dhe të lartë.Rezistenca ndaj temperaturës së lartë, rezistenca ndaj ngrirjes-shkrirjes dhe plakjes, rezistenca janë karakteristikat kryesore të cilësisë së panelit akustik të pëlhurës.Këto karakteristika arrijnë gamën e gjerë të aplikimit të panelit akustik prej pëlhure.
  Niveli i mbrojtjes nga zjarri arrin nivelin kombëtar B, dhe mbrojtja e mjedisit është niveli kombëtar E1.Me fleksibilitet të mirë, paneli akustik i pëlhurës është bërë nga materiale të buta.

 • Pëlhurë e mbështjellë, panele të shëndosha, pëlhurë rezistente ndaj zërit, panele thithëse të zërit

  Pëlhurë e mbështjellë, panele të shëndosha, pëlhurë rezistente ndaj zërit, panele thithëse të zërit

  Pëlhura e mbështjellë, panelet e zërit, pëlhura rezistente ndaj zërit, panelet thithëse të zërit kanë spektër të gjerë të thithjes së zërit dhe koeficient të lartë të thithjes akustike, dhe efekt më të mirë të thithjes së zërit në frekuencë të ulët, të mesme dhe të lartë.Rezistenca ndaj temperaturës së lartë, rezistenca e ngrirjes-shkrirjes dhe rezistenca e plakjes janë karakteristikat kryesore të cilësisë së panelit akustik të pëlhurës. Këto karakteristika arrijnë gamën e gjerë të aplikimit të panelit akustik të pëlhurës.
  Niveli i mbrojtjes nga zjarri arrin nivelin kombëtar B, dhe mbrojtja e mjedisit është niveli kombëtar E1.Me fleksibilitet të mirë, paneli akustik i pëlhurës është bërë nga materiale të buta.

 • Dhomë akustike, panele muri prej pëlhure, panele akustike të mbështjella me pëlhurë, akustikë e zërit

  Dhomë akustike, panele muri prej pëlhure, panele akustike të mbështjella me pëlhurë, akustikë e zërit

  Dhomë akustike, panele muri prej pëlhure, panele akustike të mbështjella me pëlhurë, akustika e zërit ka spektër të gjerë të thithjes së zërit dhe koeficient të lartë të thithjes akustike, dhe efekt më të mirë të thithjes së zërit në frekuencë të ulët, të mesme dhe të lartë.Rezistenca ndaj temperaturës së lartë, rezistenca e ngrirjes-shkrirjes dhe plakjes, rezistenca janë karakteristikat kryesore të cilësisë së panelit akustik të pëlhurës.Këto karakteristika arrijnë gamën e gjerë të aplikimit të panelit akustik prej pëlhure.
  Niveli i mbrojtjes nga zjarri arrin nivelin kombëtar B, dhe mbrojtja e mjedisit është niveli kombëtar E1.Me fleksibilitet të mirë, paneli akustik i pëlhurës është bërë nga materiale të buta.