Misioni & Vizioni

12

Vlera jonë kryesore është ndershmëria, ndihma reciproke dhe zhvillimi, shkëmbimi i përvojës, fokusi i klientit dhe tregut.

Misioni ynë është të ofrojmë materiale të besueshme të papërshkueshëm nga zëri për mjedise të vështira dhe një qasje inxhinierike ndaj zhurmës kritike.

MISIONI

Misioni i VINCO është të ofrojë shërbime të specializuara në fushën e izolimit të zërit dhe akustikës, duke garantuar përmes përvojës dhe profesionalizmit të saj cilësinë e produkteve dhe shërbimeve të tij, promovimin e kushteve të përshtatshme të punës për punonjësit e tij dhe respektimin e mjedisit.

VIZIONI

VINCO synon të jetë një kompani reference në sektorin teknologjik të prodhimit të materialeve të izolimit të zërit, me standarde të cilësisë së lartë të mbështetur nga certifikimi i aftësive tona në teknologjitë e reja në zhvillim.

Ne besojmë se kapaciteti dhe pajisjet e reja prodhuese na lejojnë të kënaqim nevojat e klientëve tanë dhe projekte të reja, në mënyrë që të ofrojmë shërbimin më të mirë, me cilësinë më të mirë.